Rüyada eski sevgiliyle telefonda tartışmak

Rüyada eski sevgiliyle telefonda tartışmak çok zor zamanlar geçireceğine, bu durumlardan kurtulmak ve bu sıkıntıları çözmek için yeni yollar arayacağına, anne babanın bu sayede mutlu olacağına, kendi çok iyi hissedeceğine, onları okula göndereceğine, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi yerlere gelineceğine, hayali kurulan eve ulaşmaya, çıkarılan dedikoduların bertaraf edileceğine, emeklerinin ve çalışmalarının boşa gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle telefonda tartışmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda bazı değişiklikler yapılması gerektiğini düşünüyorsanız, diğerlerinin değil, kendi eksiklikleriniz üzerine düşünmelisiniz.

Rüyada eski sevgiliyle telefonda tartışmak hedeflediği kazancı elde edeceğine, parasal sıkıntılarından, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına, küskünlüklerin ve kırgınlıkların biteceğine işarettir.

Rüyada eski sevgiliyi tartışmak yaptığı seçimlerin kendisi için çok isabetli ve doğru olacağına, işlerin yaşanacak olan aksilikler yüzünden yarıda kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle tartışmak sorunların tamamen biteceğine, elindeki kazancın büyük kısmını borçlara harcayacağına, oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine delalet eder.

Rüyada eski sevgili tartışmak kişinin aile ve iş ortamında yeniden huzurun egemen olacağına, yaşanan olumsuzlukların tersine etki göstererek kişiyi güçlükler karşısında daha dirayetli biri haline getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliye telefon etmek yakınlarıyla anlaşmazlıkların biteceğine, çalışmalarının beğenileceğine, fikirlerinin de istediği takdiri toplayacağına yorulur.

Rüyada eski sevgilinin elinde telefon görmek dertlerin azalmasına vesile olacak olayların meydana geleceğine, kendisini güçten ve takatten düşmüş gibi hissedeceğine rivayet eder.

Rüyada eski sevgilisiyle telefonda konuşmak kayıplarını yerine koyması için uzun zamanlar geçeceğine, iş hayatında başarılı olmaya rivayet eder.

Rüyada eski sevgiliye telefon vermek bir sebeple çok kötü ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, içinde olduğu bir projeden çok zarar göreceğine, işinden çıkarılacağına, kendisini bu duruma düşüren kişiler ile irtibatını tamamen keseceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments