Rüyada eski sevgiliyi tartışmak

Rüyada eski sevgiliyi tartışmak sevdiği kişilerle arasının çok küçük bir sebepten ötürü bozulacağına, adını çok büyük ve başarılı kişilerin arasına yazdıracağına, yapılan işler sayesinde çok büyük paralar kazanacağına, çok hayırlı işlere girileceğine, huzura ve rahata kavuşacağına, düştüğü zor durumlardan allah’ın yardımı ile kurtulacağına, refah içinde yaşayacağı bir döneme gireceğine, uğranılan zararların kısa süre içinde telafi edileceğine, hayırlı kişiler ile irtibat kurulacağına, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine, ailesinin bu konuda kendisine destek vermeyeceğine ancak yine de doğru bildiğini yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgiliyi tartışmak gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınızla yapacağınız planlar veya grup aktiviteleri kendinizi iyi hissetmenizi veya yeni şeyler öğrenmenizi sağlayabilir.

Rüyada eski sevgiliyle telefonda tartışmak dünya mallarına karşı hırslanacağına bu yüzden de inancından ödün vererek yanlışlara düşeceğine, maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına, çok mutlu bir dönem geçirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi tartışmak ona yakınlaşmaya çalışacağına, içini açmaya karar vereceğine, çekilen yokluğun yerine bereketin ve bolluğun geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle tartışmak hasret giderileceğine, yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, bazı konularda konuşulacağına, güzel gelişmeler yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgili tartışmak uzun zamandan beri kendi işini kurma hayalini gerçekleştirmek için bazı adımlar atacağına, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, huzur ve mutluluğun hüküm süreceğine delalettir.

Rüyada eski arkadaşla tartışmak ulvi kimse haline geleceğine, saygı göreceği gibi, itibarıyla da sosyal hayatta isim yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski eşle tartışmak eski gücüne kavuşmak için bozuk ilişkilerini tamir ederek ve işine dört elle sarılarak yoluna devam edeceğine, elinde bulunan imkânları yardıma muhtaç olan insanlar için kullanacağına yorulur.

Rüyada eski eşiyle tartışmak mesela bir eve ya da arabaya sahip olunacağına, verimin kaçacağına işaret eder.

Rüyada eski patronla tartışmak bir sebeple yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, geç de olsa kendine mutlaka şifa olacağına ve hayır getireceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments