Rüyada eski eşle tartışmak

Rüyada eski eşle tartışmak ekmek teknesi olan işinin de her zaman çalışır halde olacağına, emeklerinin boşa gideceğine, huzurunun, mutluluğunun, azalacağına, yüz güldürecek, sevince ve heyecana vesile olacak haberler almaya, günahların af olacağına, yapılan bir hatanın telafi edileceğine, zor zamanların ve tartışmaların geride kalacağına, zor bir döneme gireceğine, sorunlardan bir türlü kendini kurtaramayacağına, toplum içinde kendine saygıdeğer bir yer sağlamak, işlerden kazanç elde etmek için yeni yollar deneneceğine, yanlış bir karar vereceği için  eline geçen fırsatları kaçıracağına inanılır.

Rüyada eski eşle tartışmak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler kendi programlarında veya takımlarında yer almanız için rekabet içine girebilirler.

Rüyada eski eşiyle tartışmak yeni projeler için kaynak elde edeceğine, zenginliğe sahip olacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, aydınlık bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski eşle tartışmak hem işyerine hem haneye bolluk ve bereket geleceğine, anlayışlı, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına, hayatının her alanına mutluluğun yayılacağına yorulur.

Rüyada eşiyle tartışmak kazancının yerine gelmesine, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçirileceğine, çok sevilen ve değer verilen insanlar ile araya çok büyük mesafeler konulacağına alamet etmektedir.

Rüyada eşiyle telefonda tartışmak hayal kırıklığı yaşamayacağına, işsizlerin iş sahibi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski arkadaşla tartışmak isabetli girişimlerde bulunacağına, sıkıntılı bir dönemi aştıktan sonra çok iyi ve güzel günler yaşanacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle telefonda tartışmak yoksulluğa, nasip ve kısmetin yanlış yolda arandığına, yeni ve daha hayırlı kararlar verilmesi gerektiğine ve böylece işlerin sevinç ve mutluluk getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi tartışmak yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, bekar ise hayırlı biri ile tanışıp evleneceğine yorulur.

Rüyada eski sevgiliyle tartışmak sahip olduğu bolluğun ve zenginliğin azalacağına, daha saygın ve yüksek bir noktaya geleceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments