Rüyada eski patronla tartışmak

Rüyada eski patronla tartışmak işinde yetkin, bilge ve alim kimse haline geleceğine, hep daha ileriye gitmek ve en iyisi olmak için ettiği duaların, dileklerin kabul olacağına, kapanmış defterlerin yeniden açılacağına, kaybetmeyi göze alamayacağına, sermayesini riske etmeyeceğine, başarının adım adım yaklaşacağına, parasız ve işsiz kalacağına, zarar edilen çalışmaların kısa süre içinde kara geçirileceğine, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, zorlukların günden güne artacağına delalettir.

Rüyada eski patronla tartışmak gördüyseniz:

  • Yalnızsanız kalıcı ilişkiler gerçekleştirebilirsiniz.

Rüyada eski patronla tartışmak kazanılan bir yarışmadan para kazanılacağına, maddi olanakların hesapta olmayan nedenlerden dolayı tükenmeye başlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada patronla tartışmak iş hayatında bunca ilerlemeden sonra gönül işlerine kalbinin kapılarını açacağına, uzun ve hayırlı bir ömre delalet etmektedir.

Rüyada patronuyla tartışmak planlarını ve projelerini gerçekleştirebilmesi için destekgöreceğine ya da bir takım fırsatlar yakalayacağına, zorlu bir çalışmanın kolay bir şekilde son bulacağına, sıkıntıların bitip ferahlığa çıkılacağına, endişelerin sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle tartışmak tüm hastalıklarını, dertlerini, üzüntülerini ve acılarını unutacağına, zararın telafi edileceğine rivayet eder.

Rüyada eski sevgiliyi tartışmak aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına, çok iyi mevkilere geleceğine ve çok saygın bir kişi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle telefonda tartışmak başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine ve uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar rahatlık yaşanacağına, anne baba arasında büyük bir tartışma yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgili tartışmak yakın bir zaman içinde kendisini kötü bulacağı bir işe gireceğine, çok sevilen ve sayılan biri haline geleceğine delalet eder.

Rüyada eski arkadaşla tartışmak elindeki herşeyi kaybedeceğine, huşu içinde devam edeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments