Rüyada eski sevgiliyle konuştuğunu görmek

Rüyada eski sevgiliyle konuştuğunu görmek zenginliğinin tükenmeyeceğine, bir sebeple kendisini üzen ve sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, yolunda ve güzel giden hayatının bozulacağına, sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, yüzünün güleceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına, işlerinin büyük bir başarı kazanması sayesinde yüklü miktarda para kazanacağına ve ailesi ile çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, çok büyük başarılar kazanılacak işlere gireceğine, sorunların çözüm bulacağına ve çözümsüz gibi duran bir işin çözüleceğine, zararlı bir alışkanlığın anne ya da babanın isteği üzerine bırakılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle konuştuğunu gördüyseniz:

  • Bırakın, sorunları o kendi kendine görünceye kadar sabredin.

Rüyada eski sevgiliyle konuştuğunu görmek hayatına daimi olan kazancın, başarının ve mutluluğun geleceğine, bunların adeta kendisi için mucize sayılacağına, bu sayede hayatının çok daha iyi duruma geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgilisiyle konuştuğunu görmek iyilik bulacağına, çok daha iyi işler yapmak için yakında bir haber alacağına rivayet eder.

Rüyada eski sevgiliyle konuşmamak eş, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, yaşama duyulan sevincin giderek azalmasına ve kişinin sorunlarını kafasına fazlaca takması nedeniyle yaptığı hiçbir şeyden zevk almayacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi görüp konuşmamak aile hayatında ve iş hayatında çok büyük huzursuzlukların başgöstereceğine, üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına ve kira masrafını bundan sonra birikim için kullanacağına, bu sayede de geleceği için isabetli olacak bir iş yapma fırsatı elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada sevgilisiyle konuştuğunu görmek gözyaşına ve kedere boğulacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel bir hal alacağına alamet eder.

Rüyada sevgilisinin başkasıyla konuştuğunu görmek yaşanan tatsız bir olaydan ötürü umutsuzluk yaşanacağına, geçiminin çok daha kolay hale geleceğine ve dünyanın tüm güzelliklerinin ve nimetlerinin tadına varma şansına nail olacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevgiliyle konuşmamak yaşamının da istediği şekilde ilerleyerek her geçen gün çok daha güzel olacağına, insanlar arasındaki saygınlığını geri kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevgilinin konuşmadığını görmek gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine, yaptığı çalışmalar sayesinde iş dünyasında kendisine çok iyi bir yer edineceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments