Rüyada eski sevgiliyle konuşmamak

Rüyada eski sevgiliyle konuşmamak doğru bildiği yoldan şaşmadan, eninde sonunda istediği başarıya ulaşacağına, ilim irfan öğreneceğine, sonucunda da istediklerini kolaylıkla ele geçireceğine, dertlerinin dermanına kavuşacağına, sıkıntı çektiği zamanları rahat bir şekilde atlatacağına, kendisine sorun yaratan iş yükünü hafifleteceğine, iş dünyasındaki prestijin azalacağına, yapılacak atılımlar sayesinde eldeki işten düşünülen miktardan daha büyük kazanç elde edileceğine, maddi olarak büyük bir ferahlığa çıkılacağına, büyük çalışmalar gerçekleştirerek hiç olmadığı kadar başarılı olacağı bazı işlere gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgiliyle konuşmamak gördüyseniz:

  • Düşünmeden hareket edebilir veya temeli olmayan varsayımlarda bulunabilirsiniz.

Rüyada eski sevgilisiyle konuştuğunu görmek aynı zamanda da korunup kollanacağına, emeklerinin karşılığını alacağına, büyük miktarlarda paralar kazanacağına, işten yana şansının açık olacağına ve çok bereketli bir dönem geçireceğine tabir olunur.

Rüyada eski sevgiliyi görüp konuşmamak rüya sahibinin şimdiye kadar hiç üzülmediği kadar üzüleceğine, maddi olanakların hesapta olmayan nedenlerden dolayı tükenmeye başlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle konuşmamak zor bir durumdan çok kolay bir şekilde çıkılacağına, ortaklık kurulan bir kişiden gelen yardım ya da desteklerle kurtuluşa erileceğine, sağlık sorunlarından ötürü daha doğal ve sağlıklı bir hayat seçileceğine, bu sayede sıkıntıların, sorunların ve rahatsızlıkların atlatılacağına delalet eder.

Rüyada eski sevgiliyle konuştuğunu görmek nişanlı ya da sözlü olanların arasına husumet gireceğine, aile hayatında dilediği her şeye en iyi koşullarda sahip olacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevgiliyle konuşmamak büyük sorunlar ile karşılaşacağına, üzüntülerini çok kısa zaman içinde mutluluğa dönüşeceğine, kızı mutlu yaşadıkça ve başarılı oldukça kendisinin de yüzünün güleceğine tabir olunur.

Rüyada sevgiliyle konuşmadığını görmek çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine ve eline geçen imkânlar zengin biri olacağına, rızkındaki ve kazancındaki verimin hiç eksilmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevgilisiyle konuştuğunu görmek kazanca ve ekmeğe kavuşacağına dolayısıyla da rahata ereceğine, mülk sahibi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevgilisiyle konuşmamak hayat içinde yeni ve bembeyaz bir sayfa açılacağına, malının, kazancının ve rızkının da kesilmemesi için düzenli olarak fitre vermeyi ihmal etmeyeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments