Rüyada eski sevgiliyi görüp konuşmamak

Rüyada eski sevgiliyi görüp konuşmamak elde avuçta olan malın mülkün bir sağlık sorunu için harcanacağına, maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine, çok büyük çaba sarf edeceğine, maddi anlamda zorluk çekmeyeceğine, duygusallığın ön plana çıkacağına, maddi olarak kolaylık içinde olacağına, insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına, kişinin yoğun tempoyla geçen yakın geçmişinden sonra rehavete kapılacağına, üzüntülerin ferahlığa, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine işarettir.

Rüyada eski sevgiliyi görüp konuşmamak gördüyseniz:

  • Uzun süredir kafanızda olan bir konunun cevabını bulabileceksiniz.

Rüyada eski sevgiliyi görüp konuşmamak üzüleceğine, zor durumda kalacağına, yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına ve rahat edip hayatın tadını çıkarması için gereken ne varsa yerine getireceğine delalettir.

Rüyada eski sevgiliyi görüp sarılmak iyi geçineceğine, azap çektiğine işarettir.

Rüyada eski sevgiliyi görüp ağlamak sorunların çözülmesi için katkı sağlayacağına, rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine delalet eder.

Rüyada eski sevgiliyi görüp konuşmak bir sebeple kendisine ve ailesine çok dikkat etmesi gerektiğine aksi halde içlerinden birinin bir şekilde zarar göreceğine, düğün veya nişan gibi bir durum için tüm akrabaların bir araya gelerek dayanışma içinde olacağına delalettir.

Rüyada eski sevgiliyi görüp kaçmak sevilen bir kişiden sağlık sorunları ile ilgili kötü bir haber alınacağına, yapılan yardımların hiçbir şeye yaramayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle konuşmamak zarar edilecek ve isme leke sürecek bazı yollara girileceğine, kendisini hedeflerine, amaçlarına ve beklentilerine götürecek yolda da geri adım atmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgilisiyle konuştuğunu görmek içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına ve çok hayırlı günler görüleceğine, iş sahibi olup yönetici koltuğunda oturacağına, yanında çalışan insanlara hem ekmek yedireceğine işaret eder.

Rüyada eski sevgiliyle konuştuğunu görmek kaybettiği herşeye geri kavuşacağına, pürüzlü durumları halletmek için aile üyelerini ikna etmek isteyeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments