Rüyada eski sevgilisiyle konuştuğunu görmek

Rüyada eski sevgilisiyle konuştuğunu görmek stres nedeniyle uzun zamandan beri yaşanan bir sağlık sorununun tedavisi için bir hekime başvurulacağına, atılacak adımın ardından yeni bir proje için çalışmaya başlanacağına, tövbelerinin allah’a ulaşacağına bu sayede sıkıntılarının, sorunlarının, yaşadığı zorlukların ve çektiği zahmetin sona ereceğine, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına, kişinin bu sürüncemeden ötürü canının sıkılacağına, üzüntü duyulacak kötü haberler alınacağına, şanssızlıkların bir türlü sona ermeyeceğine, mesleğinde başarı ve zafer elde edeceğine yorulur.

Rüyada eski sevgilisiyle konuştuğunu gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızı veya sevgi temalı ilişkilerinizi ilgilendiren konular ön plana çıkıyor.

Rüyada eski sevgilisiyle konuştuğunu görmek başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, kişinin bir müddet doğru karar vermek adına içinde bulunduğu ortamdan uzaklaşacağına rivayet eder.

Rüyada eski sevgiliyle konuşmamak anne ve baba duasının alınacağına ve zamansız bir şekilde karşılaşılacak bir borcun ödeneceğine, kardeşler arasında büyük tartışmaların ve bu tartışmalar sonunda kırgınlıklar yaşanacağına alamet eder.

Rüyada eski sevgiliyi görüp konuşmamak ayrıca çok kötü olaylar yaşanacağına, bunun kendisine başarı ve hayır getireceğine delalet eder.

Rüyada eski sevgiliyle konuştuğunu görmek işlerin hayırlı kapılar açacağına, ruhlarına mevlit okutacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevgiliyle konuşmamak sorunların yakın bir zamanda çözüme ulaşacağına, makam ve rütbe edineceğine inanılır.

Rüyada sevgili telefonda konusmak başarılarının kalıcı olacağına, elini attığı her işi layığıyla sonuçlandıracağına, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına tabir olunur.

Rüyada konuşmayan sevgili görmek küslük söz konusu ise en kısa zamanda barışılacağına, sorunların çözüleceğine ve hayırsız kişilerin aileden ve haneden uzaklaştırılacağına işaret etmektedir.

Rüyada konuşmadığın sevgiliyi görmek can bulacağına, başarıların çoğalacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments