Rüyada sevgilisinin başkasıyla konuştuğunu görmek

Rüyada sevgilisinin başkasıyla konuştuğunu görmek kendisine daha uygun bir hayat kuracağına, mevkilerinin yüksek olacağına, işlerinin hafifleyeceğine, statü atlayacağına, rütbe edineceğine, rakiplerin her konuda fark atacağına, yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine, sıkıntıların yakın zamanda gelecek bir aile büyüğü sayesinde aşılacağına, doğru kararların alınacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerini daha kolay bir şekilde halledeceğine işarettir.

Rüyada sevgilisinin başkasıyla konuştuğunu gördüyseniz:

  • Duygularınızı anlamakta zorlanmayacaksınız.

Rüyada konuşmadığın sevgiliyi görmek geçim derdinin kalmayacağına ve uzun zamandır askıya alınmış olan amaçların gerçekleşeceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine ve iş konusunda yeni yeni adımlar atılacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle konuştuğunu görmek kendini kötü hissetmesine neden olan kuruntularından ve şüphelerinden kurtulamayacağına, zarar gören insanlara yardım edeceğine ve dolandırıcı kişiye bela okuyacağına inanılır.

Rüyada sevgilisiyle konuştuğunu görmek hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, aslında çok mütevazı hayalleri olmasına rağmen kendisine mucize gibi gelecek olumlu gelişmeler yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada sevgili telefonda konusmak ortaklar arasında maddi konulardan ötürü sürtüşmeler yaşanacağına, elde bulunan maddi olanakların kaybedileceğine, kişinin kendisini hayallerine ve hedeflerine taşıyacak kapıları rahatlıkla açacağına ve gözünü diktiği her şeyi elde edeceğine yorulur.

Rüyada sevgilisiyle konuşmamak işlerinin istediği şekilde ilerleyeceğine ve kendisini hayal kırıklığına uğratmayacağına, canının sıkılacağına ve kaos dolu günlerden geçeceğine işaret eder.

Rüyada eski sevgiliyle konuşmamak yardım ettiği kişilerden ihanet göreceğine, yakın bir zaman alacağı bir destek sayesinde projelerini hayata geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi görüp konuşmamak fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine, aralarından su sızmayacağına tabir olunur.

Rüyada sevgiliyle konuşmamak kalabalık bir halı saha ise kişinin çok büyük bir topluluğa konuşma yapacağına, zor bir dönem geçirileceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments