Rüyada sevgiliyle konuşmamak

Rüyada sevgiliyle konuşmamak attığı her adımda çok daha kötü durumlara düşeceğine ama daha sonra sevdiği insanlardan birisinin vereceği destek sayesinde problemlerini teker teker çözeceğine ve çok büyük atılımlar yapmak için özgüven kazanacağına, üzücü durumlara düşüleceğine ve eşler arasına huzursuzluk yaşanacağına, büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere geleceğine, hayır getirecek ve birçok soruna çözüm olacak bir kişi ile ortaklık kurulacağına, bazı kişilere karşı sesini yükselteceğine ve el kaldıracağına, daha sonra pişmanlık duyacağı sözler sarf ederek kalp kıracağına, insanlarla uyumunun artacağına, anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, ağız tadının yerine geleceğine, kendini kötü ve moralsiz hissedeceğine işaret eder.

Rüyada sevgiliyle konuşmamak gördüyseniz:

  • Zar zor dengede tutulan bir olayın ya da durumun istikrara kavuşturulması gerekiyor.

Rüyada eski sevgiliyi görüp konuşmamak moralinin bozulacağına bu nedenle de sağlığının da elden gitmesine neden olacak kötü olayların meydana geleceğine, sağlıklı ve zinde olacağına inanılır.

Rüyada sevgiliyle konuşmadığını görmek güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına ve uzunca bir süre boyunca bu kişinin yapacağı ayak oyunlarına direnileceğine, o kişiler ile bu sayede çok daha iyi zamanlar geçireceğine ve aile hayatında çok daha iyi günler yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada konuşmayan sevgili görmek heveslerinin biteceğine, sevdikleri ile çok mutlu olacağına yorulur.

Rüyada eski sevgiliyle konuşmamak ancak biraz sabırlı olunması ve daha dikkatli davranılması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, rahat bir nefes alınacağına, zenginliğinin artacağına delalettir.

Rüyada sevgiliyle konuşmamak sıkıntıların azalacağına, bereketinin artacağına işaret eder.

Rüyada sevgilisiyle konuştuğunu görmek huzurunu kaçıran ve rahatsız olmasına neden olan durumları düzelteceğine, uzun zamandan beri iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

Rüyada sevgilisinin başkasıyla konuştuğunu görmek hayatı ve kendisi için sağlıklı kararlar alamayacağına, onların başarıları ile gururlanacağına inanılır.

Rüyada eski sevgilisiyle konuştuğunu görmek uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine, tabiri caizse yüzünün düşmesine neden olacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments