Rüyada eski sevgiliyi yanağından öpmek

Rüyada eski sevgiliyi yanağından öpmek bir uzman kontrolünde spora başlanacağına, içine düştüğü kötü durumlardan kısa zamanda kurtulacağına, sevdiği insanlar tarafından her zaman el üstünde tutulup akranlara kişilik olarak örnek gösterileceğine, şansın kapanacağına, gözünü para hırsı bürüyeceğine, yüzünün güleceğine, kaderinin güzel ve hayırlı olacağına, hatalı ve kusurlu işler yapacağına, başkalarının hakkına giz dikip, tüyü bitmemiş yetimin rızkına göz dikeceğine, umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına, göreceği destekten dolayı moral bulacağına alamet eder.

Rüyada eski sevgiliyi yanağından öpmek gördüyseniz:

  • Yeni yerler keşfedebilir, ilginç kişilerle tanışabilirsiniz.

Rüyada eski sevgiliyi yanaktan öpmek maddi çıkmazların biteceğine, kısmetin bollaşacağına, makamının sürekli yükseleceğine, ün sahibi olacağına alamet eder.

Rüyada eski sevgilini yanağından öpmek hayatının ve geçiminin daha kolay hale geleceğine, edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına, ancak herhangi bir yararının görülmeyeceğine ve tüm durumla birlikte bir de destek olan kişinin para konusunda sıkıştırmalarıyla uğraşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi yanağından öpmek kazandıklarının ve elde ettiklerinin makbul olmayacağına, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, kırgınların barışacağına inanılır.

Rüyada eski sevgilinin yanağından öpmek hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine böylece yaşadığı zor, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına, umutların yıkılacağına delalettir.

Rüyada sevgilinin yanağından öpmek yarar sağlayanların ise çok küçük bir kazanç getireceğine, bu kazanılanların rüyayı gören kişinin ihtiyaçlarını karşılamayacağına, mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına rivayet eder.

Rüyada sevgilini yanaktan öpmek eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, parasız, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına delalet eder.

Rüyada sevgilini yanağından öpmek tartışmaların sona ereceğine, güzel bir birlikteliğe başlanacağına, aile hayatında çok sevdiği kişilerden birinin çok acı bir haberini alacağına işaret eder.

Rüyada sevgiliyi yanaktan öpmek ticaret ehli kimse olacağına, sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine, çok hayırlı ve güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments