Rüyada eski sevgiliyi yanaktan öpmek

Rüyada eski sevgiliyi yanaktan öpmek büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına, kişiye rahatsızlık veren insanlardan kurtulacağına, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, ömrünün uzun, bereketli ve hayırlı olacağına, rızkının sonsuz olacağına, zenginliğinin tükenmeyeceğine, sorunlarını kısa zaman içinde sona erdireceğine, rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına, yeni işlere ve projelere gireceğine, büyük bir projeye ortak olarak gireceğine, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi yanaktan öpmek gördüyseniz:

  • Ani tepkiler vermemeniz veya aniden harekete geçmemeniz durumunda olaylar kendiliğinden çözülebilir.

Rüyada eski sevgilini yanağından öpmek onuru, şerefi ve namusu ile yaşayıp gideceğine, iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine, kendisine verilen görevleri yerine getireceğine ve çok mutlu olacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin yanağından öpmek beklenmeyen yerden gelecek yardımlara, dostlardan zarar görüleceğine, çok sevilen birisinden çok kötü bir haber alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi yanaktan öpmek çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, şöhret ve hayır getireceğine işaret eder.

Rüyada eski sevgiliyi yanağından öpmek maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına, verilen  sözlerin tutulacağına delalet eder.

Rüyada sevgilisini yanaktan öpmek daha sonra insanların desteğini alarak resmi kurumlardan birinde ülkesi için çok önemli bir göreve getirileceğine, halk tarafından çok sayılıp sevileceğine ve destek göreceğine ve vatanı ve milleti için çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına, rahata erileceğine, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına rivayet eder.

Rüyada sevgiliyi yanaktan öpmek bulunduğu mevkide yükseleceğine, önemli bir iş için kişinin sonucunu üç vakitte alacağına işaret eder.

Rüyada sevgilisini yanağından öpmek parasal ve mali sıkıntılarının çözüleceğine, sürpriz gelişmeler yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevgilini yanağından öpmek kazalardan, belalardan, kötülüklerden uzak olacağına, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments