Rüyada eski sevgilini öpmek

Rüyada eski sevgilini öpmek eline geçen bütün fırsatların çok hayırlı bir şekilde kazanç sağlayacağına, gideceği bir yolculuktan ya da yapacağı bir işten sonra yalnız kalmak için bir yere gideceğine ve üzüntülerinden kurtulmak için etrafındaki kişilerden destek alacağına, geleceğe daha umut dolu bakacağına, başarılarının azalacağına, uzun zamandan beri gizli kalmış bir sırrın açığa çıkacağına, çok daha büyük işlere gireceğine, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, sorunların ve sıkıntıların deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüme kavuşacağına, bir sebeple sıkıntı çekeceğine, finansal aşıdan kritik bir noktaya geleceğine, açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgilini öpmek gördüyseniz:

  • Endişelenmeyi bırakıp, eyleme geçmelisiniz.

Rüyada eski sevgilinin elini öpmek sıkıntılı ve üzüntülü zamanların sona ereceğine, hasret çekenlerin kavuşacağına, elde bulunan imkânların çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, ferahlığa çıkacağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgiliyi yanağından öpmek değişik bazı konuları önplana çıkararak kendisini çok büyük çalışmalara ve projelere hazırlayacağına, aile büyüklerinden birinden azar işitileceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliye öpmek sağlık konusunda da bazı endişelere kapılacağına, bolluk ve bereket içinde bir döneme gireceğine, eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgiliyi alnından öpmek ancak daha sonra sevdiği ve değer verdiği insanlardan birisi sayesinde çok büyük bir yardım göreceğine, iş dünyasında çok konuşulacak bir mevkiye sahip olunacağına alamet eder.

Rüyada eski sevgili öpmek kendisine kar getirecek yatırımlar yapacağına bu sayede hayatının çok daha rahat, kolay ve zevkli hale geleceğine, yaşadığı kötü günlerin son bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin boyundan öpmek ailesi ile arasındaki sorunları düzelteceğine, umutlarını yitireceğine ve emeklerinin de boşa gitmesine neden olacak bazı atılımlar yapacağına alamet eder.

Rüyada eski sevgilinin annesinin elini öpmek büyük projeler ortaya koyan kimse olacağına, ün sahibi olacağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgilinizi öpmek hayatının ve işlerinin kolaylaşacağına, rahatının yerine gelip, yüzünün güleceğine, anne babayla ters düşüleceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments