Rüyada eski sevgilini yanağından öpmek

Rüyada eski sevgilini yanağından öpmek bolluk içinde yaşamanın keyfini süreceğine, iş hayatı ile ve aile hayatı ile ilgili sıkıntılı günler yaşayacağına, kime gideceğine, çıkılacak bir yolculuğun çok tatsız bir olayla sona ereceğine ve bir sebepten ötürü bir miktar ceza ödemek zorunda kalınacağına, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, sevdiği kişiler ile birlikte bir seyahate çıkacağına, eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine, gelecekte de fikirlerinin toplumsal olaylarda etkili olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgilini yanağından öpmek gördüyseniz:

  • Maddi, hukuki veya anlaşmalar bazında şanslarınız söz konusu olabilir.

Rüyada eski sevgiliyi yanaktan öpmek emeklerinin karşılığını göreceğine, ruhunun da üzüntüden kurtulacağına alamet eder.

Rüyada eski sevgiliyi yanağından öpmek moralinin yerine geleceğine, hayatına anlam katacak şekilde yaşamaya başlayacağına inanılır.

Rüyada eski sevgilinin yanağından öpmek hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine, bu hayata uyum sağlandıktan sonra her konuda çok iyi noktalara gelineceğine, sağlık sorunlarının kısa zaman içinde şifa bulacağına, dertleşerek moral bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgilini yanağından öpmek maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına ve üzüleceğine, hayal ettiği ancak bir türlü gidemediği tatile çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevgilisini yanaktan öpmek de rahatının yerine geleceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına tabir olunur.

Rüyada sevgiliyi yanaktan öpmek yardım çağrısında bulunan kişilere cevap verileceğine, bir haksızlığa, ihanete ya da iftiraya uğradığında yanıp yıkılmayacağına delalet eder.

Rüyada sevgilisini yanağından öpmek çektiği zorlukların biteceğine, güzel, ferah ve aydınlık günlere kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevgilinin yanağından öpmek uzun bir süre boyunca bu kişi ile devam ettikten sonra artık birçok konuda bu kişiden destek alınacağına, mal ve rızkın çoğalmasına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments