Rüyada sevgiliyi alnından öpmek

Rüyada sevgiliyi alnından öpmek çalışma hayatında düşmanlık besleyen kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, hiç beklemediği bir yerden para geleceğine, uzun zamandan beri çok sıkıntılı olan ve kendisini çok zor durumlara sokan çeşitli olaylar yaşayacağına, bu olaylardan herhangi bir zarara uğramadan kurtulacağına, karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, başarılarının artacağına, makamının yükseleceğine, kazancının artacağına ve uğradığı zararları yakın bir zaman içinde telafi edeceğine, işlerinin açılacağına, rızkının genişleyeceğine, yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına ve parasal açıdan büyük kayıplar verileceğine, maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine ve ne zaman başları sıkışsa insanların yardımına koşacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevgiliyi alnından öpmek gördüyseniz:

  • Yanlış bilgilendirme veya asılsız haberler türünde işlerle uğraşmanız gerekebilir.

Rüyada sevgiliyi alnından öpmek uzun zamandan beri askıda kalmış olan işleri tamama erdireceğine, para sıkıntısından kurtulacağına, verilen sözlerin uğranacak bir kriz nedeniyle tutulamayacağına, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi alnından öpmek iş ile ilgili tecrübeli kişi ya da kişiler ile oturup fikir alışverişinde bulunacağına, alışveriş yapacağına inanılır.

Rüyada sevgilinin alnından öpmek başarıdan başarıya koşacağına, işlerinin yoluna gireceğine, sıkıntılarının zaman içinde ortadan kalkacağına delalet eder.

Rüyada birini alnından öpmek sıkıntılı durumların üstesinden gelineceğine, zor zamanların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine işaret eder.

Rüyada birinin alnından öpmek ayaklarının yere basması yerine daha hayalci davranan rüya sahibinin ailesiyle arasında da geri dönüşü zor sıkıntılar ve kavgalar yaşanacağına, kendisini üzen ve kıran kişilerden uzak duracağına delalet etmektedir.

Rüyada alnından öpmek allah’a yakınlaşmak için sevap işlerinden geri kalmayacağına, hayır işlerini büyük bir samimiyetle ve istekle yerine getireceğine, halinin ve vaktinin de çok iyi olacağına inanılır.

Rüyada gelini alnından öpmek deyim yerindeyse elinin kolunun bağlı olduğu konularda onu rahata kavuşturacak yollara ulaşacağına, büyük paralar kazanacağına, tükenmeyecek bir rızık elde edeceğine alamet eder.

Rüyada sevdiğinin alnından öpmek kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına ve kazancının ister istemez düşeceğine, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments