Rüyada eski sevgilinin elini öpmek

Rüyada eski sevgilinin elini öpmek büyük anlaşmalar gerçekleştireceğine ve çok zengin olacağına, istediği her şeye yaşamı boyunca sahip olacağına, gönlünün bir kuş gibi çarpmasına vesile olacak haberler alacağına, hastalıklarının da şifasını bulacağına, dayanışmanın ve düzenin artacağına, kendi başına ayakta durmakta zorluk çekmeyeceğine, çok sıkıntı çektiği ve üzüldüğü konularda kendisini ferahlatacağına ve rahata ereceğine, sağlıkla ilgili olarak güzel bir haber alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin elini öpmek gördüyseniz:

  • Ufak tefek tartışmalara girmemeye çalışın.

Rüyada eski sevgilinin annesinin elini öpmek hayallerinin, isteklerinin, amaçlarının ve beklentilerinin de gerçekleşeceğine, sağlığının ve moralinin bozulacağına delalet eder.

Rüyada eski sevgilinin elini öpmek yakın bir zaman içinde evde huzurun kalmayacağına ve aile büyüklerinin de bu duruma üzüleceğine, ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine yorulur.

Rüyada eski patronun elini öpmek alacağınız bir davetin sizi sevindireceğine, el attığı tüm işlerde aksilikler ile karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada eski kaynananın elini öpmek sorunların ortadan kalkacağına, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgilini yanağından öpmek geçici maddi kriz yaşamaya yorulurken, rüya sahibinin bir anda başkalarının işine karışmak suretiyle hiç istemediği bir duruma düşeceğine, verimin her geçen gün artacağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgilinizi öpmek sorunların ardı ardına geleceğine, işlerin çok kötü bir hale geleceğine, içine düşülen çıkmazdan kurtuluşa erilemeyeceğine, iş hayatında çok kısmetsiz olunacağına, bereketin ve karın artacağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgiliyi öpmek uzun zamandan beri beklenen terfinin başka bir kişiye verileceğine, sevilen bir dostu kaybetmeye inanılır.

Rüyada eski sevgiliyi boynundan öpmek allah’ın yolundan gideceğine, sevilen bir kişinin kalbinin kazanılacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments