Rüyada eski sevgilisini öpmek

Rüyada eski sevgilisini öpmek bir sebeple ister istemez büyük üzüntü duyacağına, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine, büyük sıkıntılar çekeceğine, insanlar tarafından kötü muameleye uğrayacağına, endişe duyulan konularda büyük başarılar elde edileceğine, bugüne kadar hiç mutlu olmadığı kadar mutlu olacağına, hayatındaki engelleri ve aksilikleri de yok etmiş olacağına, malının ve aşının da çoğalacağına, rahatlığa erileceğine, işlerin aksamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgilisini öpmek gördüyseniz:

  • Yapacağınız araştırmalar veya sorularınız sizi geçmişte yapmaktan keyif aldığınız işlere yöneltebilir.

Rüyada eski sevgilini yanağından öpmek ekonomik gücün çoğalacağına, işlerin hafifleyeceğine, hayırlı ve büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, aile hayatında ve sosyal hayatta yaşanan tartışmaların kısa zaman içinde tatlıya bağlanacağına işaret eder.

Rüyada eski sevgilinin yanağından öpmek ters giden işlerin yoluna sokulacağına, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, bu iş sayesinde hane halkının hayal ettiği şeyleri kısa süre içinde gerçekleştireceğine, ekmeğin kesileceğine yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgiliyi dudağından öpmek kafa dinleyeceğine ve güzel vakit geçirerek sorunlardan uzak kalacağına, rüyayı gören kişinin, ferahlığa çıkacağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgiliye öpmek rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına ve kısa süre sonra da onları tamamen geçeceğine, kendi işlerini çok iyi bir seviyeye getiren rüya sahibinin başka insanların da yardımına koşacağına, böylece diğer insanların da dileklerini gerçekleştirmek için yardım edeceğine işaret eder.

Rüyada eski sevgiliyi boynundan öpmek büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına ve kazanılan bazı hayırlı kısmetler ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, sevdiği kişilerden alacağı destek ile daha büyük çalışmalara girmek için adım atacağına alamet eder.

Rüyada eski sevgiliyi boyundan öpmek mutlu olmanın yollarını bulacağına, rahata ereceğine, yeni bir çevre edinileceğine işarettir.

Rüyada eski sevgiliyi dudaktan öpmek yaptığı çalışmaların beklenenden daha fazla kazanç getireceğine, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine, kalabalık bir aileye sahip olunacağına alamet eder.

Rüyada eski sevgilinin annesinin elini öpmek dengeli ve yeterli beslendiği ve temizliğine dikkat ettiği için herhangi sağlık sorunu yaşamayacağına, ailesi ile çok büyük bir bağ kuracağına işaret eder.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments