Rüyada eski sevgilinin yanağından öpmek

Rüyada eski sevgilinin yanağından öpmek maddi olarak çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, maddi rahatlık yaşayan kişinin ailesiyle beraber kalkınacağına, önemli bir görevi başarıyla bitirdikten sonra terfi edeceğine, ticaret yapıyorsa zarar edeceğine, parasal olarak iyi bir noktaya geleceğine, aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına, birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına, anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine ve evlat sahibi olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgilinin yanağından öpmek gördüyseniz:

  • Belli bir iş ya da projeyi tamamlamak için üzerinde çalıştığınız veya tecrübe ettiğiniz şeyleri yararlı hale getirmeye çalışabilirsiniz.

Rüyada eski sevgilinin yanağından öpmek rüyayı gören kişinin suskunlaşacağına, hayatının yoluna gireceğine, kazancının artacağına işaret eder.

Rüyada eski sevgilini yanağından öpmek düzenli ve disiplinli bir hayat süreceğine, başarıya giden yolların önünde bazı engeller olacağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgiliyi yanağından öpmek sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına ve yardıma muhtaç insanları çok sevindireceğine, çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi yanaktan öpmek atılıma geçecek olanaklar yakalayacağına, birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile birlikte yola çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevgilisini yanaktan öpmek hayatının zor, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine, kişinin gülen yüzünün solacağına, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına ve çok zor bir dönem geçirileceğine rivayet eder.

Rüyada sevgilinin yanağından öpmek çevresindekilere karşı vefasızlık edeceğine, mal edineceğine, iş sahibi olacağına işaret eder.

Rüyada sevgilini yanaktan öpmek mal varlığında kayıplar yaşayacağına, çok büyük üzüntü duyacağına yorulur.

Rüyada sevgiliyi yanaktan öpmek neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına, hastalanacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments