Rüyada eski sevgiliye öpmek

Rüyada eski sevgiliye öpmek zararlı kişiler yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine, iş dünyasındaki prestijli durumun ortadan kalkacağına, kişiyi sıkan, boğan ne varsa hepsinden kurtulmak için uğraşacağına, hem işinde başarılı olacağına, uğradığı zararları sevdiği kişilerden alacağı destek ile ortadan kaldıracağına, kısa zamanda işlerinin çok rahat edeceği şekilde ilerleyeceği ve güzel günler yaşanacağı bir döneme gireceğine, sorunlarının küçük bir parça da olsa azalacağına, girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, işlerin her geçen gün daha kötü bir hal alacağına, onunla güzel ve unutulmaz günler geçirme şansına ve mutluluğuna nail olacağına işarettir.

Rüyada eski sevgiliye öpmek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda bazı hareketlenmeler olabilir.

Rüyada eski sevgilinin boyundan öpmek birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile birlikte yola çıkacağına, alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine, bir aile büyüğü ile ilgili üzücü bir haber alınacağına, ekonomik olarak zarar getirecek bir işe girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi yanaktan öpmek yeni denemelerde bulunacağına, çok hayır duası alacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgilinin annesinin elini öpmek kariyer planında büyük bir sıçrama yapılacağına, rüyayı gören kişinin bu duruma hazırlıksız olarak yakalanıp, uzun süre ne yapacağını bilemez olacağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgiliyi boyundan öpmek beklenen mirasın alınacağına, işlerinin azalacağına rüya sahibinin de böylece sevdikleri ile daha çok vakit geçirme olanağı elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada eski sevgilinin annesini öpmek iş hayatında daha önce hayal edemediği kadar iyi bir kariyere sahip olacağına, başkasının hakkına göz dikileceğine işarettir.

Rüyada eski sevgilisini öpmek aldığı borçları ödemekte çok büyük sıkıntılar çekeceğine, hayatının bundan sonraki kısmını yaşayacağı sıkıntılardan sonra çok farklı şekilde yöneteceğine ve planlayacağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgiliyi dudağından öpmek darlığa düşeceğine ve düzeninin bozulacağına, maddi olarak kötü geçen bir dönemin kapanacağına, yeni işlerin geleceğine yorulur.

Rüyada eski sevgilinizi öpmek sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına ve daha büyük kazançlar elde edeceğine, elindekileri kaybedeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments