Rüyada eski sevgilinin annesinin elini öpmek

Rüyada eski sevgilinin annesinin elini öpmek allah’ın hayırlı lütufları ile karşılaşacağına, istenen herşeye kavuşulacağına, bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine, her zaman elindekiler için şükrederek yaşayan rüya sahibinin her zaman rızkının bol olacağına, işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar ve kazançlar getireceğine, sorunların ve sıkıntıların aile bireylerinin vereceği destekler sayesinde ortadan kalkacağına, yeni bir iş arayışına girip, uzun süre işsizlik çekeceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına, alacağı bazı haberler ile sorunlarından hızlı bir şekilde kurtulacağına alamet eder.

Rüyada eski sevgilinin annesinin elini öpmek gördüyseniz:

  • Maddi konularda sıkıntı yaratan durumlar söz konusu olabilir.

Rüyada eski sevgilinin annesinin elini öpmek yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine, şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine ve çok zarar göreceğine inanılır.

Rüyada eski sevgilinin annesini öpmek imkânlarının çoğalacağına, hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına ve elindekilerinin de gideceğine alamet eder.

Rüyada sevgilinin annesinin elini öpmek yaptığı çalışmalar sayesinde iş dünyasında kendisine çok iyi bir yer edineceğine, herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, büyük miktarda para kazanacağına delalettir.

Rüyada sevgilisinin annesinin elini öpmek hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine, konforunun ve ağız tadının yerine geleceğine yorulur.

Rüyada eski sevgilinin elini öpmek iş hayatı içerisinde çeşitli atılımlar yapacağına ve güzel ve zevkli bir işte yüksek mevkilerde bir işe gireceğine, parasal olarak çok büyük bir kazanç sağlanacağına, sorunların yakında çözüme kavuşacağına, ele geçen fırsatların hayır getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölmüş annenin elini öpmek iş hayatında yeni bir dönemin kapılarının açılacağına, fakir ise açılacak şansı ve artacak geliri ile beraber daha refah içinde bir hayata kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada arkadaşının annesinin elini öpmek çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına, artık refah içinde, sevdikleri ile mutlu bir şekilde, herhangi hastalıktan sıkıntı çekmeden, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölmüş anne babanın elini öpmek işlerini çok iyi bir şekilde tamama erdirdiği için insanların saygısını ve sevgisini kazanacağına, kısa süre içinde büyük ses getirecek işler ile insanların dikkatini çekeceğine, bir sebeple zarar edeceğine ve çok üzüntü duyacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments