Rüyada eski sevgiliyi dudağından öpmek

Rüyada eski sevgiliyi dudağından öpmek zor zamanların ve tartışmaların geride kalacağına, kısa süre içinde ünlü bir kişi olunacağına, çok hayırlı sonuçlar elde edebileceğine, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının kısa süre içinde gittikçe artacağına, ailesinin yüzünü kara çıkartmadan, dürüst ve iyiliksever biri olarak yaşayacağına, işlerin büyük kazanç kapıları açacağına, kendisine yeni bir ev ve bu evin içine yeni eşyalar alacağına işaret eder.

Rüyada eski sevgiliyi dudağından öpmek gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızı, ailenizi veya maddi konuları içeren başlıklar ön plana çıkabilir.

Rüyada eski sevgiliyi dudağından öpmek kısa süreli karlar elde edileceğine, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına, kısa süre içinde başarı getirecek bir işe girileceğine inanılır.

Rüyada eski sevgiliyi dudaktan öpmek daha oturaklı, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına, moralinin bozulacağına inanılır.

Rüyada eski sevgilini dudaktan öpmek hayırlı kişilerle tanışılacağına, kendisi için uygun olduğunu düşündüğü bir çalışmaya çok sevdiği bir kişi ile birlikte gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevgilini dudaktan öpmek çok hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına, zorlu bir dönemecin kolayca geçileceğine, sorunlu bir dönem geçirileceğine, işlerin aksayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevgilinin dudağını öpmek hanesindeki rızkın da artacağına, çok uzaktaki bir kişiden yaptığı iş ile ilgili olarak çok sevindirici ve çok büyük başarılar kazandıracak haberler alacağına rivayet eder.

Rüyada sevgilini dudağından öpmek mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, para hesabı yapmadan harcama yapmanın rahatlığına kavuşacağına, işini kaybedeceğine, ekmeksiz kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevgiliyi dudağından öpmek bir sebeple artık pes edip kendisine yeni bir hayat kuracağına, hayal kırıklığına rivayet etmektedir.

Rüyada sevgiliyi dudaktan öpmek aklında bulunan birçok şeyi gerçeğe çevireceğine, sorunlarının çözümü için yeni yollar arayacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments