Rüyada eski sevgiliyi boynundan öpmek

Rüyada eski sevgiliyi boynundan öpmek sorunlarının kısa bir zaman içinde sona ereceğine, çeşitli avantajlar elde edileceğine, huzursuzluğundan ve karamsarlığından kurtulacağına, elinde bazı büyük projelerin yönetimi ile ilgili bilgiler ulaşacağına, sevdiği kişilerin vereceği destek ve anne babasının duaları sayesinde çok hayırlı işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine, işlerin daha kötüleşeceğine, amaçlarının gerçekleşeceğine ve ticaretinin hızlanacağına, hayırlı kişilerle bir araya geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi boynundan öpmek gördüyseniz:

  • Acil hareket arzusu sıkıntı yaratabilir.

Rüyada eski sevgiliyi boynundan öpmek rahatlığa ereceğine, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, kariyerini her şeyden ön planda tutacağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgilinin boynundan öpmek insanlara karşı duygu ve düşünceleri konusunda hep açık olacağına, yalana dolana itibar ve tenezzül etmeyeceğine, dünya hayatından çok ahiret yaşamı için savaşacağına işarettir.

Rüyada sevgilinin boynundan öpmek her gün yeni sorunların karşısına çıkacağına, kendisine gelir getiren yolların açılacağına yorulur.

Rüyada sevgiliyi boynundan öpmek mutluluğunun büyüyeceğine, güzel bir birlikteliğe başlanacağına, kardeşlerin birlikte bir işe gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevgilinin boynunu öpmek verilen emeklerin hayal edilen başarıyı getirmeyeceğine, kişinin düşmanlarının varlığına ve onlardan zarar göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin boynuna sarilmak çok rahat bir şekilde insanlara iş yaptırabileceğine, geçiminin daha kolay hale geleceğine, çektiği sıkıntıların son bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgilini öpmek başına gelecek kötü bir durumdan ötürü çok sıkıntılı ve maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar verecek olaylar yaşayacağına, işlerin aksayacağına, yani kısa süreli de olsa kötü durumlarla karşılaşılacağına, ancak daha sonra verilecek kararlar sayesinde sıkıntıların ve sorunların geçeceğine yorulur.

Rüyada eski sevgiliye sarılmak öpmek yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, yapılan bir hata yüzünden çekilen sıkıntının arkadaşların vereceği destek sayesinde sona ereceğine, kısmetinin kapanacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments