Rüyada eski sevgiliyi dudaktan öpmek

Rüyada eski sevgiliyi dudaktan öpmek sabırla hayatına devam edeceğine, maharetli bir kişi ile evlenileceğine, rahat bir hayat yaşanacağına, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, zamanının çoğunu kendisi için çok değerli olan ailesine ayıracağına ve rahata edeceği bir döneme gireceğine, hayatında iyi giden her şeyin bir anda bozulacağına, kalbinin küt küt edeceğine, ticarette daha fazla kar elde edeceği alanlara yöneleceğine, farklı iş kollarına ulaşacağına, işlerin çok büyük bir çıkmaza gireceğine alamet eder.

Rüyada eski sevgiliyi dudaktan öpmek gördüyseniz:

  • Beklenmedik tessadüfler güzel sonuçlar getirebilir.

Rüyada eski sevgiliyi dudağından öpmek maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine, sevilen kişiler ile uzun süreli bir kırgınlık yaşanacağına, dargınların ve kırgınların barışacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada eski sevgilini dudaktan öpmek ne yapacağını şaşıracağına, hayallere kısa zaman içinde kavuşulacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi dudaktan öpmek işlerinin istediği gibi gerçekleştirebileceğine, dualarına karşılık alacağına, allah’ın izniyle bol nimetlerle nasipleneceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevgiliyi dudağından öpmek çok mutlu olup, tüm sıkıntılarından, dertlerinden ve üzüntülerinden kurtulacağına, platonik olarak ilgi duyduğu birisine açılacağına alamet eder.

Rüyada sevgilisini dudaktan öpmek iyi insanlar ile birlikte olunacağına, alınan borçların geri ödenemeyeceğine delalet eder.

Rüyada sevgilisinin dudağından öpmek işlerinin kötüye gideceğine, kazancının eksileceğine ve bu nedenle hane içinde kıtlık yaşayacağına, böylece yaşanan uykusuz gecelerin biteceğine, eline geçen fırsatların hepsinin çok büyük hayır getireceğine ve yakın zaman içinde başarılı adımlar atılacağına inanılır.

Rüyada sevgilini dudağından öpmek başarısının ve mutluluğunun bir gün değil bir ömür süreceğine, kurulmuş bir ortaklığın dedikoducu ve ara bozucu bir kadın yüzünden bozulacağına, maddi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevgiliyi dudaktan öpmek uzun bir zamandan beri yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, gelişim içine girileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments