Rüyada eski sevgilinin yüzüne dokunmak

Rüyada eski sevgilinin yüzüne dokunmak hane içinde sağlığın da huzurun da yerinde olacağına, bayram tadında bir ömür geçireceğine, işlerinin gerileyeceğine, kişinin yaşam şeklinin, alışkanlıklarının, hayata bakışının, düşüncelerinin, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine, huzur ve rahatlık içinde yaşayacağına ve geleceğinin kendisine hayır getireceğine, üzerinde epey bir zamandan beri çalışılan bir işle ilgili olarak önemli bir adım atılacağına, aile hayatının her zamankinden daha güzel olacağına, yakın zaman içinde sergilenen davranışlar sayesinde çok daha iyi ve düzgün bir hayat sürüleceğine, yapılan tartışmaların olumlu sonuç vereceğine, zahmet verici bir işin kısa zamanda düzeltileceğine, karanlıkların aydınlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin yüzüne dokunmak gördüyseniz:

  • Sakin şekilde fikirlerinizi beyan etmeye çalışmanızın faydasını görmezseniz konuyu bir süre rafa kaldırmanızda fayda var.

Rüyada eski sevgilinin yüzüne dokunmak huzuru kaçıran durumların ortadan kalkacağına, amaçlarının gerçekleşeceğine ve ticaretinin hızlanacağına rivayet eder.

Rüyada sevgilinin yüzüne dokunmak aile bireyleri ile birlikte bir yola çıkılacağına, hatasız ve en başarılı şekilde iş yapmak için çaba gösterileceğine, ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine böylece amaçlarına nail olacağına inanılır.

Rüyada eski sevgiliye dokunmak kişinin şifaya kavuşacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını çözmek için hayırlı yollar keşfedeceğine, sosyal hayatından geri kalarak yalnız bir hayat süreceğine yorulur.

Rüyada eski sevgilinin yüzüne tükürmek işlerini yoluna sokmak için ortaya koyacakları çalışmadan çok büyük kazanç elde edeceğine, kişinin eninde sonunda istediği hayata kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin yüzünü görmek ancak daha büyük çalışmalar yapmak için rüya sahibinden yardım isteyeceğine, sosyal hayattan ziyade kişinin ailesiyle vakit geçirmek isteyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin yüzüne bakmamak hayatının alt üst olacağına, maddi olarak çok sıkıntılı durumlara düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle yüz yüze konuşmak aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine, karşılaştığı sıkıntılardan ötürü kendisini toparlamakta çok güçlük çekeceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin yüzünde sivilce görmek girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına, bu gelişmelerin vesile olması sayesinde çok iyi yerlere gelerek çok büyük hayır işlerinin gerçekleştirileceğine, mutlu olacağı mesajlar geleceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments