Rüyada eski sevgilinin yüzünde sivilce görmek

Rüyada eski sevgilinin yüzünde sivilce görmek haksızlıklara uğramadan, kötülüklerle karşılaşmadan yaşanacağına, allah’ın izni ile rahata ereceğine, aynı zamanda iş hayatında ya da aile hayatında yaşanacak olaylara hızlı bir şekilde uyum sağlayacağına, sevdiği kişilere yardımcı olacağına, kısmetlerinin açılacağına, yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, huzurunun da yerine geleceğine, saygınlık kazanacağına, sevdiği kişiler ile arasının düzeleceğine, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine, kazançlı bir işe girileceğine rivayet eder.

Rüyada eski sevgilinin yüzünde sivilce gördüyseniz:

  • Ani kararlardan kaçınmakta fayda var.

Rüyada eski sevgilinin yüzünde sivilce görmek ne yapsa, ne etse de yaptığı hatayı telafi edemeyeceğine, çok iyi atılımlar yapılacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevgilinin yüzünde sivilce görmek ailesiyle saadet içinde yaşayacağına, eşlerin boşanacağına işarettir.

Rüyada eski sevgiliyle yüz yüze konuşmak aksiliklerin birbiri ardına yaşanacağına, yaşamın tadını doyasıya çıkaracak mali imkana da sahip olacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgiliye yüz vermemek belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin yüzüne dokunmak uzun süre kimseye güvenmeyeceğine, sorunların gittikçe artacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin yüzünde yara görmek güvendiği birinden beklemediği kötü davranışlar göreceğine, sermaye elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada eski sevgilinin yüzüne bakmamak dürüst bir şekilde yaşayacağına, iş hayatında büyük başarılar kazanacağına ve rakiplerinin ulaşamayacağı kadar iyi ve kazanç getirecek işlere gireceğine işarettir.

Rüyada eski sevgilinin yüzüne tükürmek hayatındaki engellerin ve aksiliklerin de ortadan kalkacağına, uzun yaşayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments