Rüyada eski sevgilinin yüzüne bakmamak

Rüyada eski sevgilinin yüzüne bakmamak borçlarını ödeyip kurtulacağına, maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine ve var olan hastalıklara allah’ın izni ile şifa bulunacağına, bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, zor bir durumda kalacağına, rüya sahibinin ailesi ile birlikte mutlu ve güzel bir yaşam süreceğine, çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına, geçimden, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına, eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine, yapılan çalışmalardan ötürü çok zor ve kötü zamanlar yaşayacağına ve bu dönem içerisinde sık sık kavga edeceğine, sevilen bir kişi olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin yüzüne bakmamak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerle vakit geçirmeniz kendinizi daha iyi hissetmenizi sağlayabilir.

Rüyada eski sevgilinin yüzüne tükürmek gösterilen çabaların deyim yerindeyse meyvelerini vereceğine, şansın yüze güleceğine, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına, çektiği sıkıntıların sonunda iyi günler göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliye yüz vermemek kazançlı bir ortaklığın bozulacağına, çok büyük ve güzel çalışmalara imza atılacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine delalet eder.

Rüyada eski sevgilinin yüzüne bakmamak kötü giden işlerin düzeleceğine, gerçeklikten uzaklaşacağına, hayallere kendini çok fazla kaptıracağına ve bu nedenle de çok üzüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin yüzünü görmek eski huzurun yeniden sağlanacağına, yaşamının daha kolay hale geleceğine işarettir.

Rüyada eski sevgilinin yüzünde yara görmek çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine, işlerin aksayacağına, kötü bir kişi yüzünden zarara uğranacağına, tartışmalı bir durumla karşı karşıya kalınacağına, yakın bir arkadaştan ihanet görüleceğine tabir olunur.

Rüyada eski sevgilinin yüzüne dokunmak kendisini iyi hissedeceğine, kazancının artacağına, bazı tartışmaların ortasında kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle yüz yüze konuşmak çok büyük mutluluk yaşanacağına, biraz dinleneceğine delalettir.

Rüyada eski sevgilinin yüzünde sivilce görmek kendisini üzenleri hayatında çok büyük bir mutluluk yaşayarak uzaklaştıracağına ve çok sevineceğine, rahat bir iş hayatının başlayacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments