Rüyada eski sevgiliyle yüz yüze konuşmak

Rüyada eski sevgiliyle yüz yüze konuşmak büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine, gözyaşının dineceğine ve rüyayı gören kişinin kötü şansının yakasını artık bırakacağına, daha fazla kazanç ve mal varlığı elde etme girişimlerinin havada kalmayıp, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine, beyaz ise güzel bir haber alınacağına, toplumda yükseleceğine, her istediği şeyin gerçekleşeceğine, aşka ve sevgiye olan inancını kaybedeceğine, moralinin, keyfinin yerine geleceğine ve eğlenceli günlerinin de çoğalacağına işarettir.

Rüyada eski sevgiliyle yüz yüze konuşmak gördüyseniz:

  • İşle veya özel yaşamınızla ilgili ilişkilerinizde pişmanlık yaşamamak için problemlere hassas yaklaşmanızda fayda var.

Rüyada eski sevgiliyle yüz yüze konuşmak her zaman hürmet göreceğine, aile büyükleri tarafından onay gören işler yapacağına, getirisi çok olan işler yapacağına inanılır.

Rüyada sevgiliyle yüz yüze konuşmak neredeyse rahatsız olacağı bir duruma geleceğine ve hiç görmediği kadar büyük ve ağır bir sorun ile karşılaşacağına, dolayısıyla geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle internette konuşmak gelecek yıllar için birikim yaparak daha rahat bir emeklilik dönemi elde edileceğine, korkularından, ağrı ve sancılarından kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgili hakkında konuşmak ruhunu güzelleştireceğine, başarı için fırsatların artacağına, hayatın belli bir düzene oturacağına, işlerin büyüyeceğine tabir olunur.

Rüyada eski sevgilinin babasıyla konuşmak bol kazançlı ve hayır dolu bir işe girileceğine, sıkıntılarını çözmek için adım atacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada telefonda eski sevgiliyle konuşmak işlerinin kötü gidişinin bir son bulacağına, sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına inanılır.

Rüyada eski sevgilisiyle telefonda konuşmak eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına, ekonomik olarak büyük darbe alacağına yorulur.

Rüyada eski sevgiliyle oturup konuşmak bozulan sağlığın düzeleceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına, edepli olmak ve adap bilmek konularında kişilere hocalık edeceğine, başı sıkışanın çare bulmasına önayak olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments