Rüyada eski sevgilinin yüzünü görmek

Rüyada eski sevgilinin yüzünü görmek kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, işlerinin yoluna gireceğine, el attığı her işte çok büyük başarı kazanacağına, başarılarının tadına varacağına, ticaretten yana şanslarının açık olacağına, maddi ve manevi kayıp yaşanacağına, eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine bu sayede hem makamının hem de kazancının artacağına, bir sebeple rüyayı gören kişinin çok mutlu olacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin yüzünü gördüyseniz:

  • Kendinizi çevrenizde meydana gelen olaylarına kışına bırakmaktan vazgeçip duygularınızı bir kez daha değerlendirin.

Rüyada eski sevgilinin yüzüne dokunmak pek çok kişinin size imrenerek bakacağına, dertlerin ve sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına inanılır.

Rüyada eski sevgilinin yüzünde yara görmek büyük kayıplara uğrayacağına, onunla mücadele etmekten çekinmeyeceğine fakat rakibinin kendisinden güçlü olması nedeni ile zorlanacağına delalettir.

Rüyada eski sevgilinin yüzünde sivilce görmek dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine ve başarılarının sürekli artacağına, gelirinin de garanti altında olacağına delalet eder.

Rüyada eski sevgilinin yüzüne bakmamak her geçen günün daha sıkıntılı bir şekilde biteceğine ancak çevresindeki insanların sürekli destek olacağına, evliliğinde hem gerçek sevgiyi, tutkuyu, bağlılığı hem de kalıcı bolluğu bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin yüzüne tükürmek kişinin de bu durumu kendi lehine çevirmek için elinden geleni yapacağına, yapılan işte çok iyi bir kişi ile tanışılacağına delalet eder.

Rüyada eski sevgiliye yüz vermemek çalışma hayatında büyük zararlara maruz kalınacağına, el attığı bütün projelere başarı kazandıracağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgilinin yüzünü görmek her çalışmanın büyük başarılar kazandıracağına, deyim yerindeyse krallar gibi bir hayat yaşayacağına, karşısında esas duruşa geçilecek kadar itibar kazanacağına ve zaferler elde edeceğine alamet eder.

Rüyada eski sevgiliyle yüz yüze konuşmak sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına, kaldığı yerden devam edebilmesi için bazı yasal izinler almak zorunda kalacağına, bunun için çok uğraşacağına fakat yine de bir yol kat edemeyeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments