Rüyada eski sevgilinin yüzüne tükürmek

Rüyada eski sevgilinin yüzüne tükürmek kişinin kendi kendini itibardan düşürmesine, elini attığı işleri yakın zaman içinde çok hayırlı bir şekilde ileri götüreceğine, kendisini üzecek ve sıkıntıya sokacak çeşitli durumlar ile karşılaşacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayat yaşanacağına, atılan adımların zarar vereceğine, yeniliğin kendisine iyi geleceğine, büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına, tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına ve allah yolunda yürüyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin yüzüne tükürmek gördüyseniz:

  • Duygusal yaşamınızı, işinizi veya yaratıcılık gerektiren işlerinizi ilgilendiren konularda olumlu gelişmeler var.

Rüyada eski sevgilinin yüzüne tükürmek maddi olarak çok büyük bir zorlanmaya sebebiyet veren işin nihayete erdirileceğine, sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine ve o kişi gibi büyük başarılara imza atılacağına, alacağı başarıların tatmin ve memnun olmasına yeteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevgilinin yüzüne tükürmek güçten ve takatten düşeceğine, işlerinin bozulacağına, kem gözlü insanların da nazarına uğrayacağına rivayet eder.

Rüyada eski sevgiliye tükürmek ancak işle ilgisi olmayan, dedikoducu ve kötü kalpli bir kişinin yardıma engel olmaya çalışacağına, elindeki zenginliğin her geçen gün daha da eriyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgiliye yüz vermemek ekmek teknesinin de yolunda devam ettiğini öğreneceğine, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına ve rahat edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin yüzünü görmek birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile birlikte yola çıkacağına, alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine, kazancının ilk önce azalacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle yüz yüze konuşmak sorunlarından ve sıkıntılarından çabucak kurtulacağına, uzun zamandan beri rahatsız olduğu hastalıktan kurtulacağına ve yaşanan stres ve üzüntünün yakında sonuna gelineceğine, işlerin hayırlı kapılar açacağına, fırsatların kısa süre içinde aile hayatına büyük ve güzel haberler getireceğine alamet eder.

Rüyada eski sevgilinin yüzünde yara görmek yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, çok mutlu olunacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine rivayet eder.

Rüyada eski sevgilinin yüzüne dokunmak sıkıntıdan sonra ferahlamaya, aldığı dualarla işlerinin de yolunda gideceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments