Rüyada eski sevgiliye dokunmak

Rüyada eski sevgiliye dokunmak sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına, endişeli durumların son bulacağına, hayatındaki bazı kötü ve hayırsız kişiler yüzünden sorunlu durumlar yaşayacağına, bir sebeple sıkıntıya düşen rüya sahibinin sevdiği kişilerin aralarında konuşarak verecekleri bir destek sayesinde işlerini yoluna sokacağına, ekonomik şartlarının iyileşeceğine, işlerin ters gideceğine ve çok büyük sorunlar yaşanacağına, yeni işler yapılacağına, yaptığı ve yapacağı işler ile çok güzel yerlere gelip büyük paralar kazanacağına ve refah ve huzur içinde bir hayat süreceğine işaret eder.

Rüyada eski sevgiliye dokunmak gördüyseniz:

  • Diğerlerinin yaptıklarıyla ilgilenerek zaman kaybediyorsunuz.

Rüyada eski sevgilinin yüzüne dokunmak sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, ancak zamanında kimseyi dinlemediği için zor günlerinde de yanında hiç kimseyi bulamayacağına delalettir.

Rüyada eski sevgiliye dokunmak durulacağına, gün geçtikçe daha büyük kazançlar elde edeceğine, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına inanılır.

Rüyada sevgiliye dokunmak hayatında olumlu değişiklikler olacağına, ancak bu durumun biraz uzun süreceğine delalet eder.

Rüyada sevgilinin yüzüne dokunmak günah işleyeceğine, düşmanların barışacağına ve küslüklerin sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle tekrar sevgili olduğunu görmek kötü huyunu ve olumsuz düşüncelerini terk edeceğine bu sayede huzur bulacağına, deyim yerindeyse rüyayı gören kişinin, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına ve yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada nişanlının eski sevgilisini görmek ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, bazı şartlardan ötürü yeni işlere girmek zorunda kalınacağına, sağlığa ve ağız tadına kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle bisiklet sürmek rahat ve sağlıklı bir hayat yaşayacağına, birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile birlikte yola çıkacağına delalettir.

Rüyada eski sevgiliyle komşu olmak rütbe edineceğine, bir sebeple insanlar ile arasının açılacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments