Rüyada sevgilinin yüzüne dokunmak

Rüyada sevgilinin yüzüne dokunmak kaçırılan bir fırsatın farklı bir teklif olarak tekrar yakalanacağına, mutluluğunun artacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına ve yaşamında çok güzel gelişmeler meydana geleceğine, iş dünyası içinde büyük bir saygınlık kazanılacağına, lüks şekilde yaşayacağına, maddi olarak çok daha rahat edilecek ve yardıma muhtaç insanları yardım isteklerine karşılık verilecek bir döneme girileceğine, zor günlerin uzaklaşacağına, yakın zaman içinde sergilenen davranışlar sayesinde çok daha iyi ve düzgün bir hayat sürüleceğine, kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, zarar edilen bir dönemin biteceğine, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına, sorunlarının bitmesi ve mutlu olması için gereken şeylere kavuşacağına, yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine işaret eder.

Rüyada sevgilinin yüzüne dokunmak gördüyseniz:

  • İşinizi veya özel yaşamınızı ilgilendiren ilişkileri kuvvetlendirici çalışmalar yapmanız gerekebilir.

Rüyada eski sevgilinin yüzüne dokunmak kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, çok zor ve sıkıntılı günler geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevgilinin yüzüne dokunmak her anlamda şifa bulmaya, kısa süre içinde büyük atılımlar yapacağına alamet eder.

Rüyada sevdiğinin yüzüne dokunmak dert yüzü görmeyeceği gibi, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına, istenmeyen bir sorunla karşı karşıya kalınacağına işarettir.

Rüyada yüzüne dokunmak korkularının, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, müjdeli haberler alacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin yüzüne dokunmak amaçlarına ulaşacağına, hayalini kurduğu işin başına geçeceğine, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına alamet eder.

Rüyada ölünün yüzüne dokunmak güzelliğinden ve dinç oluşundan ödün vermeden yaşlanacağına, mutlu olacağına yorulur.

Rüyada yüze dokunmak sağlıkla ilgili olacak herhangi bir sıkıntının kısa bir zaman içinde ve herhangi bir hasar bırakmadan geçeceğine, çok iyi ve dürüst birisi olduğu halde kendisine destek olacak ve yardım edecek bir kişi bile bulamayacağına delalettir.

Rüyada sevdiğin kişinin yüzüne dokunmak hayatının çok daha kolay hale geleceğine, sıkıntısı olanın ferahlığa çıkacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments