Rüyada eski sevgiliye yüz vermemek

Rüyada eski sevgiliye yüz vermemek esenlik bulacağına, yakın zamanda ev ya da araba alacağına, rüya sahibinin de hayattan daha fazla zevk alacağına, şansının kendisinden yana olacağına ve kısmetlerinin hiç kesilmeyeceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma ve duruma gelineceğine, sıkıntıların, zorlukların ve sorunların tamamen çözüme kavuşacağına, maddi anlamda çok ileri gidileceğine, kısa süre sonra bazı sıkıntıların aşılacağına, yaşam şartlarının iyileşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgiliye yüz vermemek gördüyseniz:

  • Karşılaşacağınız sürpriz tepkiler nedeniyle hayal kırıklığına uğrayabilir, üzülebilirsiniz.

Rüyada eski sevgilinin yüzüne dokunmak yüklü miktarda paralar ve çok büyük başarılar kazanacağına, yolunda huzurla devam edeceğine yorulur.

Rüyada eski sevgilinin yüzünde sivilce görmek yardım konusunda sevilen bir kişiye destek olunacağına, sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, yeni bir işin ve hayatın kapısının aralanacağına delalettir.

Rüyada eski sevgiliyle yüz yüze konuşmak ancak daha sonra bu sorunlardan kolayca kurtulacağına, bir sebeple nerede yanlış yaptığını ve hangi kararı yanlış verdiğini oturup uzun uzadıya düşüneceğine rivayet eder.

Rüyada eski sevgilinin yüzünü görmek sorunun giderilmesi için çok büyük tavizler verileceğine, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına işarettir.

Rüyada eski sevgilinin yüzünde yara görmek sağlık sorunları ile uğraşan bir akrabaya yardımcı olunacağına, çok kazançlı yatırımlara gireceğine tabir olunur.

Rüyada eski sevgilinin yüzüne bakmamak eşlerin boşanacağına, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliye yüz vermemek sorunlarının ve sıkıntılarının çok daha büyüyeceğine, girdiği işlerde istediği başarıyı elde edeceğine yorulur.

Rüyada eski sevgilinin yüzüne tükürmek kendini bunu başaracağına, bunun kendisine sadece gurur vermeyeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments