Rüyada eski sevgilinin yüzünde yara görmek

Rüyada eski sevgilinin yüzünde yara görmek rızıksız kalacağına, borç batağına düşeceğine, rızkın günden güne genişleyeceğine, hem işyerine hem haneye bolluk ve bereket geleceğine, işlerinin hayırlı bir sonuca varacağına, kazancını büyük miktarda arttıracağına, zor günlerin sona ereceğine, omuzlarındaki yükün giderek ağırlaşmasıyla hayat enerjisinin düşeceğine, üzüleceğine, duyacakları, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına, kendisini yıprattığı için yaşadığı sorunların boşa olduğuna, bu yüzden kendisini üzen ve sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, maddi ve manevi açıdan zarara düşüleceğine rivayet eder.

Rüyada eski sevgilinin yüzünde yara gördüyseniz:

  • Gelecek planlarınıza daha fazla zaman ayırmalısınız.

Rüyada eski sevgilinin yüzünde yara görmek huzur dolu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, sorunların ve sıkıntıların düzeltileceğine, mutlu olunacağına, olumsuz haberler alacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin yaralandığını görmek yaptığı işlerle çok büyük bir şöhrete karışacağına, dost ve akrabalardan alınan desteğin boşa gideceğine delalet eder.

Rüyada eski sevgilinin yüzünde sivilce görmek kazanılan ekmeğin muhtaç insanlarla paylaşılacağına, çok büyük mutluluklar yaşatacak bazı adımlar atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin yüzüne dokunmak uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, bulacağı pratik çözümler ile sorunlarını ortadan kaldıracağına alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliye yüz vermemek ferahlığa çıkacağına ve hem iş hayatında hem aile hayatında çok iyi ve hayırlı mevkilere geleceğine, gurbette iseniz vatanınıza döneceğinize işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin yüzüne bakmamak isteklerinin ve beklentilerinin yerine geleceğine, adının yayılacağına, çevresinin genişleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin yüzüne tükürmek ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına ve bu işlerden kazanç elde edeceğine, aksiliklerle boğuşulacak ve zorluklar yaşanacak bir çalışmaya girileceğine işaret eder.

Rüyada eski sevgilinin yüzünü görmek yapılacak olan birş seyahatinin iptal edileceğine, hayırlı ve bol kazanç elde edileceğine, sorunların çözüme kavuşacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments