Rüyada ölmüş anne babanın elini öpmek

Rüyada ölmüş anne babanın elini öpmek kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine ancak daha sonra sıkıntıların ortadan kalkacağına, aynı zamanda rüya sahibinin, ikiyüzlü insanlarla karşılaşacağına, hayırlı ve uğurlu gelecek girişimlerde bulunacağına, evli ise eşiyle mutlu bir hayat süreceğine, gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına, işlerinin tam da istediği şekilde ilerleyeceğine, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına rivayet eder.

Rüyada ölmüş anne babanın elini öpmek gördüyseniz:

  • Kimsenin sizin adınıza karar vermesine izin vermemelisiniz.

Rüyada ölmüş anne ve babanın elini öpmek rüya sahibinin hayatında bolluğun, bereketin ve huzurun hâsıl olacağına, enerjisinin ve verimliliğinin düşeceğine tabir olunur.

Rüyada anne ve babanın elini öpmek alınacak hayır duaları sayesinde kısmetin açılacağına, çalışmaların ve projelerin yeni iş kapıları açacağına rivayet etmektedir.

Rüyada anne baba eli öpmek rüya sahibinin çok büyük sorumluluk alması sayesinde çok kazanç ve menfaat elde edeceğine, yaşanılan semtte ya da iş hayatında bir dedikoduya malzeme olunacağına tabir olunur.

Rüyada anne babanın elini öpmek böylece içinde bulunulan durumun nasıl çözüleceğini ortaya koyacağına ve vakit kaybetmeden müdahale ederek işleri eski haline getireceğine, başarıya giden yollar üzerindeki engellerin kalkacağına, böylece olabildiğince aşama kaydedeceğine işarettir.

Rüyada anne ve babasının elini öpmek tamamen huzur dolu bir ruha sahip olacağına, çevresindeki herkese yardımcı olacağına, sıkıntılarına ve dertlerine çözüm arayacağına, çok kolay bir şekilde para elde edebilecek bir mevkiye geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölmüş anne babanın elini öpmek sorunların bir bir çözüleceğine, kazanılan paraların hayır için kullanılacağına, arabalara ve topraklara sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada anne ve babayı öpmek çok pratik bir şekilde hareket edeceğine ve daha iyi bir duruma gelmek için sürekli koşturacağına, can ciğer olduğu kişilerle kavgalar ve küskünlükler yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada anne babayı öpmek kişinin başında dönüp duran uğursuzluğun, kara bulutların ve melanetin dağılacağına, hayırlı günlerin geleceğine, anne ya da baba ile ters düşüleceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments