Rüyada sevgilisinin annesinin elini öpmek

Rüyada sevgilisinin annesinin elini öpmek sevilen ve aranılan biri haline geleceğine, ümitsizliğe, ne yapılırsa yapılsın işin başında durulmadığı için bir türlü sonuç vermeyeceğine, zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine, helal rızıklara kavuşulacağına, hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine, büyük borçların altında ezileceğine, çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine ve çok uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu şeyleri gerçekleştirme fırsatı yakalayacağına delalettir.

Rüyada sevgilisinin annesinin elini öpmek gördüyseniz:

  • Bekarsanız karşı cins ilişkileriyle ilgili ciddi bir olay meydana gelebilir.

Rüyada sevgilinin annesinin elini öpmek sorunlarının sona ererek çok büyük rahatlama ve sevinç yaratacağına, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, herkes tarafından çok sevilen bir kişi olunacağına delalettir.

Rüyada sevgilisinin annesinin elini öpmek yaşanan sıkıntıların ve borçların biteceğine, üzüntülerin son bulacağına, insanların içinde güzel bir mevkiye sahip olacağına delalettir.

Rüyada eski sevgilinin annesinin elini öpmek onlardan yana menfaat ve hayır göreceğine, huzurunun, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına, her türlü eğlenceyi ve zevki tadacağına rivayet eder.

Rüyada anne ve babanın elini öpmek sevdiği kişiler tarafından uğratılacağı zararlar yüzünden çok büyük üzüntü duyacağına, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, ettiği duaların allah katında karşılık bulacağına, çok büyük ilim irfan sahiplerinin dualarının alındığına, yaşanan sıkıntının en kısa zamanda sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada ölmüş annesinin elini öpmek hasret kaldıklarına kavuşacağına, ağız tadının ve mutluluğun hâkim olacağına delalet eder.

Rüyada anne elini öpmek eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, iş ve aile konusunda diğer insanlara daima yol göstereceğine ve işle ilgili olarak yapılan her şeyde büyük başarı kazandıracağına yorulmaktadır.

Rüyada ölen annesinin elini öpmek de hayatı boyunca işsiz kalmayacağına, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına delalet eder.

Rüyada anne babanın elini öpmek uzunca bir süre büyük sıkıntılar yaşayacağına, gücünü ve itibarını geri kazanacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments