Rüyada sevgilinin annesinin elini öpmek

Rüyada sevgilinin annesinin elini öpmek rızkın genişleyeceğine, bu sayede rüya sahibinin dünya mallarından ve nimetlerinden ziyadesiyle faydalanacağına, eşiyle bahtiyar olacağına, eline geçen kazanç ile kendi işini kuracağına, istediği gibi sonuçlanması sayesinde kişinin hedeflerine çok daha fazla yaklaşacağına, kısa bir süre sonra da beklediği büyük başarıyı elde ederek alnının akıyla işlerin üstesinden geleceğine, de zenginliğe kavuşacağına, sık sık alışverişe gidebileceğine, kendisini kötü hissetmesine neden olan sorunların ortadan kalkacağına alamet eder.

Rüyada sevgilinin annesinin elini öpmek gördüyseniz:

  • Durumunuzu kurtarabilmek için kendinize daha çok vakit ayırmayı denemelisiniz.

Rüyada eski sevgilinin annesinin elini öpmek yarınlara olan bakış açısının olumlu yönde değişeceğine, dileklerinin kabul olacağına alamet eder.

Rüyada sevgilinin annesinin elini öpmek sorunların günden güne artacağına, ele geçen fırsatların heba edileceğine, kişinin yasa düşeceğine, gözyaşına boğulacağına delalettir.

Rüyada sevgilisinin annesinin elini öpmek sıkıntılı ve üzüntülü zamanların sona ereceğine, hasret çekenlerin kavuşacağına, bir sebeple uzun bir zaman boyunca toparlanılamayacağına işaret eder.

Rüyada ölmüş anne ve babanın elini öpmek rüya sahibinin dayanağı olmayan şeylere itibar etmeye başlayacağına, maddi durumun yakında karşılaşılacak kötü bir sürpriz yüzünden çok bozulacağına alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşının annesinin elini öpmek maddi olarak zorluk çekileceğine, istediği ve arzuladığı mutluluğa kavuşacağına inanılır.

Rüyada annemin elini öpmek yaşadığı kötü deneyimlerden sonra insanlar ile arasına çok büyük bir mesafe koyacağına, karamsarlığa kapılmak, dünyaya küsmek yerine koşulların elverdiği şekilde yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölen annesinin elini öpmek rakipleri tarafından her zaman kıskanılacağına, alınacak üzücü bir haber yüzünden büyük bir motivasyon kaybına uğranacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölmüş anne babanın elini öpmek kafasına ve kalbine göre bir kimse ile tanışacağına, eğitim hayatında uzun zamandan beri istenen noktaya geleceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments