Rüyada ölmüş annenin elini öpmek

Rüyada ölmüş annenin elini öpmek her türlü yakarışının karşılık bulacağına, uzun yıllar boyunca rüya sahibi ile bu kişi arasındaki sevgi bağının ve yanısıra saygının devam edeceğine, birlikte çeşitli işlere girileceğine ve işin sonucu ne olursa olsun herhangi bir sorun yaşanmayacağına, en olunmaz yaralarının kapanacağına, düşünceli ve dalgın olacağına, sayılan ve takdir edilen bir kişi olacağına, neşesini hiç kaybetmeyeceğine, kendisini çok özgüven sahibi biri olarak bulacağına, çok akıllıca ve başarılı çalışmalar gerçekleştirerek hem büyük kazançlar elde edeceğine hem de çok sağlam bir kariyer oluşturacağına delalettir.

Rüyada ölmüş annenin elini öpmek gördüyseniz:

  • Eski fikirler yeni başlangıçlara neden olabilir.

Rüyada annemin elini öpmek kişinin toplumdaki statüsünün yükseleceğine, tüm planların zamanında neticeleneceğine işaret eder.

Rüyada anne elini öpmek övgü dolu güzel ve gurur verici sözler işiteceğine, çok zor olayları çok kısa bir zamanda çözeceğine işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşının annesinin elini öpmek büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya allah diyerek çok riskli işlere gireceğine, arkadaşlarla ve akrabalarla eğlenceli vakitler geçirileceğine inanılır.

Rüyada ölmüş annesinin elini öpmek yıllar sonra rahat yüzü göreceğine ve sevdiği kişilerin sıkıntılarına derman olacak adımlar atacağına, huzur ve mutluluk verecek olaylar yaşanacağına, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine tabir olunur.

Rüyada sevdiğinin annesinin elini öpmek bir sebeple biraz daha azim ve sabır göstermesi gerektiğine, bu şekilde davranırsa istediği herşeye rahat bir şekilde ulaşacağına, çok büyük bir ferahlama ve rahatlık yaşayacağına, çok başarılı ve hayırlı işlere imza atacağına, sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine tabir olunur.

Rüyada ölmüş anne ve babanın elini öpmek kendisini çok sevdiği kişiler ile mutlu bir iş kararı verirken bulacağına, büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine, hayırlı kapılara ulaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölen annesinin elini öpmek hayallerini gerçekleştirme konusunda büyük bir adım atacağına, şansının geri döneceğine, kısmetlerinin açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada anne eli öpmek mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine, çok başarılı olunacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments