Rüyada arkadaşının annesinin elini öpmek

Rüyada arkadaşının annesinin elini öpmek çalışmalarının meyvelerini rahata kavuşarak toplayacağına, verilen sözlerin tutulacağına ve rahat edileceğine, kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı adımlar atacağına ve işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, bolluğa, berekete, zenginliğe ve servet sahibi olmaya, çözülmeyen bir mal davası nedeniyle mahkemeye taşınacağına, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşmeyeceğine, sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına, kolaylıklarla ve ayrıcalıklarla sürüp gideceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde zorluk çekmeden kavuşacağına yorulur.

Rüyada arkadaşının annesinin elini öpmek gördüyseniz:

  • İşinizde son derece gurur duyacağınız bir gelişme olabilir.

Rüyada arkadaşının annesinin elini öpmek sıkıntılı ve sorunlu bir döneme gireceğine, çıkmaza düşeceğine, borçlanacağına yorulur.

Rüyada ölmüş anne ve babanın elini öpmek aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına ve çok iyi günler göreceğine, borçlarını ödemekte zorlanacağına rivayet eder.

Rüyada annemin elini öpmek çok büyük kazançlar ve başarılar elde edileceğine, hanesinin ve işyerinin bereketinin ve bolluğunun kaçacağına işaret etmektedir.

Rüyada anne babanın elini öpmek rüyayı gören kişinin alacağı kararların kendisi için hayır getireceğine, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine işarettir.

Rüyada eski sevgilinin annesinin elini öpmek çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölmüş annemin elini öpmek tüm arzuların ve isteklerin gerçekleşeceği güce ve kudrete sahip olacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok sevilen ve sayılan birisi olunacağına işaret eder.

Rüyada anne elini öpmek hanesine bereketin ve bolluğun geleceğine, çok daha sosyal bir kişi olup daha büyük bir arkadaş çevresi edineceğine alamet eder.

Rüyada ölen annenin elini öpmek eline geçen malları tutamayacağına, yaşadığı zararı ve mali krizi atlatacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments