Rüyada eski sevgilin elini tutmak

Rüyada eski sevgilin elini tutmak kötü halden iyi hale geçeceğine, başarılarının sürekli olacağına ve hiçbir zaman dara düşmeyeceğine, işlerin aksayacağına, kötü bir kişi yüzünden zarara uğranacağına, tartışmalı bir durumla karşı karşıya kalınacağına, yakın bir arkadaştan ihanet görüleceğine, aksine daha da zorlaştıracağına, iş hayatının çok iyi durumlara geleceğine, ev sahibi olunacağına, kalabalık ve birbirine tutkuyla bağlı bir ailenin içine gireceğine, karşısına çıkan kötü niyetli kimselerin tuzaklarına düşmeyeceği gibi, her zaman ilkelerinden ve doğru bildiklerinden şaşmadan yaşayacağına, günah ve suç işleyeceğine inanılır.

Rüyada eski sevgilin elini tutmak gördüyseniz:

  • Evinizi, yaşam tarzınızı veya yaşadığınız yeri ilgilendiren farklı planlar yapabilirsiniz.

Rüyada eski sevgilinin elini tutmak basiretinin bağlanmasından ötürü göz göre göre zarar görülecek bir işe girileceğine, kazançlı çalışmalar yapılacağına rivayet eder.

Rüyada eski sevgili elini tutmak olumlu gelişmelerle ve enerjisi yüksek kimselerle karşılaşacağına, maddi olarak çok sıkıntı çekileceğine alamet eder.

Rüyada eski sevgilin elini tutmak değişik insanlarla karşılaşacağına, eline büyük fırsatlar geçeceğine, yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine ve rahat edip büyük mutluluklar kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgilisinin elini tutmak yalanların, günahların ya da hatalı davranışların kişinin ayağına dolanacağına, korkularından kurtulacağına, hayata karşı cesaretleneceğine delalet eder.

Rüyada eski sevgilini elini tutmak olumsuzluklarla dolu bir dönem içinde olacağına, ayıplanacağına, dışlanacağına ve kötü bir insan olarak görüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski eşinin elini tutmak küs olduğu kişilerle barışacağına, dost çevrenizin genişleyeceğine alamet eder.

Rüyada eski eşin elini tutmak işyerinde çizdiği başarılı tablo sayesinde üst bir mevkiye terfi alınacağına, gireceği bazı çalışmalarda çok büyük başarılar elde edeceğine, sevdiği ve değer verdiği kişileri mutlu etmek için hayırlı bazı atılımlar gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına inanılır.

Rüyada eski kocanın elini tutmak ters giden olayların düzeleceğine, hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, güzel bir hayata sahip olunacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments