Rüyada eski kocanın elini tutmak

Rüyada eski kocanın elini tutmak başarısının ve mutluluğunun önüne geçen kişilerin, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına, kendisine uzak bir akrabasından miras kalacağına, ticari anlamda karlı ortaklıklar yaparak saygın ve itibarı yüksek bir konuma geleceğine, artık bu dünyada da ödüllendirileceğine, başarının adım adım yaklaşacağına, helal ekmek yeneceğine, iş konusunda sıkıntı çekileceğine, ancak herkesin yoğun bir şekilde kafa yormasına, çok büyük seçenekler sunmasına, çok büyük ve başarılı gibi çözümler sunulmasına rağmen herhangi bir çözüm sağlanamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski kocanın elini tutmak gördüyseniz:

  • Hobilerinize ayıracak pek çok zaman bulabileceksiniz.

Rüyada eski kocanın elini tutmak haksızlıklara uğrayan rüya sahibinin sıkıntılı, stres içinde günler geçireceğine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına işarettir.

Rüyada kocasının elini tutmak verilen sözlerin yerine getirileceğine ve iş konusunda yeni yeni adımlar atılacağına, şanssızlığa rast geleceğine ve kısmetsizlik içinde kalacağına inanılır.

Rüyada kocanın elini tutmak işine gösterdiği özen ve hürmet sayesinde çok daha iyi yerlere geleceğine, özellikle hastane, okul gibi hayratlar yaptırılacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgilini elini tutmak geçirdiği zor zamanların sona ereceğine, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına, sürekli yeni kimselerle tanışarak hayat deneyimlerini artıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgilin elini tutmak verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, sevdiği bir kişinin arkasından kötü sözler sarfettiğini duyacağına, kişinin toplum içinde hatırı sayılır, itibarlı ve saygın bir kimse olacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski eşin elini tutmak kendisine birden fazla fırsatlar sunulacağına, yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada eski sevgili elini tutmak işlerinde kara geçeceğine, yeni bir hayata ve yeni bir işe sahip olunacağına delalet eder.

Rüyada eski sevgilisinin elini tutmak işlerinin eskisinden daha iyi olacağına, çok büyük sıkıntılar çekeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments