Rüyada eski sevgili elini tutmak

Rüyada eski sevgili elini tutmak iş konusunda çok hayırlı ve güzel adımlar atılacağına, kazancın günden güne daha da artacağına, sevilen kişilerle birlikte çalışılacağına, kazanılan paranın makbul ve mukaddes amaçlar için harcanacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, başka işlere girmek için fırsat yaratılacağına, büyük bir proje gerçekleştirileceğine, onun aracılığıyla rahat yüzü göreceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde zarar edebileceği bir işe girse bile bu durumu kazanca çevireceğine, uzun yıllar yaşayacağına, neşesini hiç kaybetmeyeceğine, en kötü koşulda bile mücadeleyi, kontrolü ve inancı elden bırakmayacağına, kendisine yardım eden kişiler sayesinde bu durumdan kurtulacağına, oturduğu koltuktan emir verecek kadar söz hakkı edineceğine, parasının ve malının artacağına işarettir.

Rüyada eski sevgili elini tutmak gördüyseniz:

  • Bazı fırsat ya da olanakların yüzünü gösterebileceği zamanlardasınız.

Rüyada eski sevgilin elini tutmak kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına, yakın bir arkadaşın vesile olduğu bir ilişkinin evlilikle noktalanacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin elini tutmak zorlu bir çalışmanın kolay bir şekilde son bulacağına, kendisine çok daha fazla yetki verileceğine delalettir.

Rüyada eski sevgilisinin elini tutmak hayırlı adımlar atılacağına, umutlarının yarım kalmayacağına rivayet eder.

Rüyada eski sevgili elini tutmak sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olunacağına, kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, kuracağı hayırlı ve doğru bir ortaklık ile işlerinin ve kazancının artmasını sağlayacağına rivayet eder.

Rüyada eski sevgilini elini tutmak ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, bu sayede birçok kişinin takdirinin kazanılacağına, eşi ile yaşadığı tartışmaların sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski eşin elini tutmak atılacak adımın ardından herkesin tanıdığı ve çok sevdiği bir kişi olunacağına, her zorluğu kolaylıkla yenebileceğine yorulur.

Rüyada eski kocanın elini tutmak başarılamayan bir işten zafer elde edileceğine, allah katında günahlarının affolacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski eşinin elini tutmak kendisine hayallerinde en büyük desteğin aile üyelerinden geleceğine, işlerinin aksi yönde ilerlemeye başlayacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments