Rüyada eski sevgilini elini tutmak

Rüyada eski sevgilini elini tutmak rızkının genişleyeceğine, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, bu sayede başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına, yeni insanlarla tanışıp yeni kararlar vereceğine, rızkının azalacağına, ardından dikkatli bir şekilde davranılacağına, yeni bir eğitim kurumuna girileceğine, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına, geleceğinin de başarılar ve zaferlerle dolacağına, bütün aile tarafından çok büyük sevinçle karşılanan şeylerin gerçekleştirilmesi ile çok daha iyi şeylerin ortaya konulacağına ve rüyayı gören kişinin bu konuda çok büyük bir kazanç elde edeceğine, neredeyse mahkemelik olunacağına inanılır.

Rüyada eski sevgilini elini tutmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda ya da sevgi temalı ilişkilerinizde olumlu gelişmeler var.

Rüyada eski sevgilinin elini tutmak maddi ve manevi açıdan çok zor bir duruma düşüleceğine ve tartışmalı bir toplantıdan zararla çıkılacağına, ortaya konacak projelerin kazanç elde etmesi ile sayesinde hayırlı kapılar açılacağına, işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine rivayet eder.

Rüyada eski sevgilisinin elini tutmak farklı iş kollarına ulaşacağına, kendisini üzen ve kıran şeyleri hayatından çıkaracağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgilini elini tutmak emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve bu sayede kişinin yakın zamanda düze çıkıp moral bulacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar kazanılacağına delalettir.

Rüyada eski sevgili elini tutmak hiç beklenmedik bir anda yalnız kalınacağına, moralinin her zaman yerinde olacağına rivayet eder.

Rüyada eski sevgilin elini tutmak maddi anlamda zorluk çekmeyeceğine, kendisini mutsuz ve yetersiz hissetmeye başlayacağına delalettir.

Rüyada eski eşinin elini tutmak işlerinin kısa zamanda açılacağına, sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine, bir sebeple aile bireyleri arasında hiç istemediği durumların meydana geleceğine tabir olunur.

Rüyada eski eşin elini tutmak kavgaların ve anlaşmazlıkların baş göstereceğine, atlatılan bir belanın ardından büyük bir zarar kalacağın tabir olunur.

Rüyada eski kocanın elini tutmak yaşanan eksikliklerin giderileceğine ve çok büyük ve güzel işlerde başarı kazanılacağına, işlerinin bozulmasına ve geçim sıkıntısının artacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments