Rüyada eski eşin elini tutmak

Rüyada eski eşin elini tutmak yaptıkları kötülükleri herkese göstereceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının çok daha büyüyeceğine, yapacağı büyük çalışmalar sayesinde çok yüksek mevkilere sahip olacağına, bazı sorunlar karşısında çözüm yolu bulana kadar deyim yerindeyse akla karayı seçeceğine, hakkında dedikodu çıkaran insanları hayatından çıkaracağına, hayatın başarılarla ve güzelliklerle geçeceğine, kazancın ve mutluluğun yerinde olacağına, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına, gereksiz ve değersiz birinden yardım isteneceğine ancak bu kişinin herhangi bir yardımda bulunmayacağına, emek vererek ve alın teri akıtarak geçimini sürdürmeyi başaracağına inanılır.

Rüyada eski eşin elini tutmak gördüyseniz:

  • İstikrarsızlık içeren konular, iniş çıkışlı durumlar, anlaşmalar veya düzenlemeler söz konusu olabilir.

Rüyada eski eşin elini tutmak güzel haberlerin alınacağına, maddi zorlukların omuzlarına çökeceğine, hayatını her geçen gün zorlaştıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski eşinin elini tutmak başarıya giden yollarını açacağına, sorunlarının günden güne artacağına delalettir.

Rüyada ölen eşinin elini tutmak daha bir sevileceğine, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine ve bundan sonra karşısına çıkacak olan sorunların daha da büyük problemler doğuracağına alamet etmektedir.

Rüyada ölmüş eşinin elini tutmak sahip olunan enerjinin bir ya da birden fazla işe koşturmaktan ötürü tükeneceğine, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine ve kara kara düşünmeye başlanacağına, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına rivayet eder.

Rüyada eşinin elini tutmak hobilerine eğileceğine, çok mutlu olacağına, geçmiş yıllarda yaptığı kötü şeylerden ve işlediği günahlardan pişman olmasından ötürü bunların allah katında affedileceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölmüş eşin elini tutmak iş hayatının güzel gidişatının aile hayatına da yansıyacağına, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgilini elini tutmak sağlığının ve ağız tadının yerinde olacağına, yaşamın kolay hale geleceğine, gerginliğin biteceğine, başarıya giden yolların açılacağına delalettir.

Rüyada eski sevgilin elini tutmak eline geçen kazançla kendi işini kuracağına, ruhen ve bedenen kendini çok daha iyi hissedeceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments