Rüyada eski sevgilisinin elini tutmak

Rüyada eski sevgilisinin elini tutmak çok eğlenceli günlerin yakın bir zamanda rüya sahibinin farklı, daha yeni ve daha güzel projeler ortaya koyacağına, bir sağlık sorunu yüzünden uzun bir süre boyunca hayata ara verileceğine, kendisini büyük bir zenginliğin ve mutluluğun içinde bulacağına, zaman içinde işlerinin daha da büyük kazanç sağlayacağına, istenmeyen olaylardan ötürü yaşadığı kırgınlıkların zaman içinde biteceğine, alacağı başarıların tatmin ve memnun olmasına yeteceğine, düşmanların yenilgiye uğratılacağına, sorunların çözüleceğine, düzeninin bozulacağına, yapılan hataların büyük belalar getireceğine, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, ara sıra iş hayatında yaşanan problemleri ortadan kaldıracağına işaret eder.

Rüyada eski sevgilisinin elini tutmak gördüyseniz:

  • Kazanan taraf siz olacaksınız.

Rüyada eski sevgilin elini tutmak yeni bir iş almaya ya da girişimde bulunulacağına, hem yaşama olan inancına kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgili elini tutmak fakirlikten kurtularak feraha kavuşacağına, el attığı bütün işlerde başarıya ulaşacağına ve hayatının mutluluk, huzur ve ferahlık içinde geçeceğine inanılır.

Rüyada eski sevgilisinin elini tutmak bir yandan da hastalıklarla uğraşmak zorunda kalacağına, evindeki bereketin ve işindeki verimin eksileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgilini elini tutmak sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, yaptığı işlerde çok büyük kazanca sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada eski sevgilinin elini tutmak huzur ve sessizlik içinde yaşayacağına, gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına delalet eder.

Rüyada eski eşin elini tutmak malının ve parasının da hiç olmasına neden olacağına, neşesini ve huzurunu kaçıracak hiçbir sorunun meydana gelmeyeceğine, kesesinin her daim dolu kalacağına yorulur.

Rüyada eski eşinin elini tutmak kariyerinin de zirvesine yükseleceğine, yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına işarettir.

Rüyada eski kocanın elini tutmak darlığa düşmeyeceğine, öte yandan ömrünün de çok uzun olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments