Rüyada göl veya deniz görmek

Rüyada göl veya deniz görmek sorunların artmasına ve işlerin iyice kötüye gitmesine sebep olunacağına, borçlarının arttığı bir dönem yaşayacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının bu kişi yüzünden gün geçtikçe daha artacağına, büyük maddi zararlara uğrayacağına ve sevdiği kişileri kaybetme pahasına da olsa bazı sorunlar yüzünden çeşitli tartışmalara gireceğine, üzüntülerin mutluluğa dönüşeceğine, sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına, aile büyüklerinden birinin desteğinin alınacağına, merdiven atlayacağına, itibar kazanacağına, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine, yaşam felsefesini ve hayata karşı duruşunu değiştireceğine, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına işarettir.

Rüyada göl veya deniz gördüyseniz:

  • Sizin için en iyisini yapmalısınız.

Rüyada göl veya deniz görmek mali durumunun düzelmesiyle beraber keyfinin de yerine geleceğine, rüya sahibinin gireceği büyük bir iş sayesinde hiç beklemediği bir anda bir miktar hayırlı paraya ve mala kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada deniz veya göl görmek mücadeleden vazgeçmeyeceğine, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına inanılır.

Rüyada su veya deniz görmek ticaret ehli olacağına, sevdiği kişiler ile arasını bozan insanlara hadlerini bildireceğine ve yaşadığı sıkıntıları yavaş yavaş ortadan kaldıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada deniz veya su görmek amacına ulaşmayı başaracağına, işinde geniş yetkilerle donatılacağına alamet eder.

Rüyada vişne veya kiraz görmek kendisini seven bir arkadaşının ön ayak olması ile koşulları daha iyi olan bir iş sahibi olacağına, maddi sorunlar yüzünden eşlerin birbirlerine düşeceklerine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada at veya eşek görmek sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine, çok sert eleştirilerle karşılaşılacağına, zor bir duruma düşüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada anne veya babanın öldüğünü görmek karlı işler yapma olanağı elde edeceğine, işin üstüne gittikçe durumun daha da kötü bir hale geldiğini fark edeceğine delalettir.

Rüyada koyun veya kuzu görmek kötü noktalara geleceğine, elindekileri kaybedeceğine bu nedenle büyük bir özgüven ve cesaret kaybına uğrayacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede herhangi bir sorun yaşamadan yakın bir zaman içinde tek başına çözeceğine ve ileride çok iyi işlere imza atacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments