Rüyada inek veya dana görmek

Rüyada inek veya dana görmek eşler arasında büyük tartışmalar yaşanacağına, canının sıkılacağına ve insanlara karşı utanç içinde olup kendini kötü hissedeceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, ardından iş hayatı ile ilgili olarak bazı adımlar atacağına, endişe dolu günler yaşayacağı, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, çok zor bir işe girerek durumu düzeltmeye çalışsa da herhangi bir şekilde başarılı olamayacağına, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına, bir sebeple çok büyük üzüntü duyulacağına, kredi çekileceğine, iş hayatında sürekli köstek olan kişilerin yenilgiye uğratılacağına alamet etmektedir.

Rüyada inek veya dana gördüyseniz:

  • Durumu kontrol etmeye çalışmaktan daha iyi sonuç aldığınızı göreceksiniz.

Rüyada inek veya dana görmek her zaman şükrederek, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına, ticaretinin genişleyeceğine, işlerinin büyüyeceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına tabir olunur.

Rüyada öküz veya inek görmek hem mal ve para kaybedeceğine hem de yüzünü yere eğdirecek işlere bulaşacağına, çok mutlu günler geçireceğine tabir olunur.

Rüyada göl veya deniz görmek sıkıntılarının bir bir çözüleceğine ve yaşadığı bir hastalık varsa şifa bulacağına, yol göstereceğine ve ekmek sahibi yapacağına alamet eder.

Rüyada koyun veya kuzu görmek çok zor dönemleri rahat bir şekilde yöneteceğine, dargın olduğunuz insanlarla yeniden barışacağınız ve aradaki küslüklerin biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada aslan veya kaplan görmek kazançlı bir ortaklığa adım atılacağına, ilgili alanda çok büyük bir isim olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada altın veya para görmek hayallerindeki eve sahip olacağına, yeni bir sayfa açacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, bir kere yaptığı hataya bir daha yapmayacağına, hayatı boyunca hep düşünerek, kendini garantiye alarak harekete edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada terlik veya ayakkabı görmek karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine, buradan kazanılacak paralar ile girilecek işlerde başarılı olunacağına rivayet eder.

Rüyada nişan veya düğün görmek bir sebeple rüya sahibinin, çok büyük bir şok yaşayacağına, canın çektiğine ve gözünün gördüğüne ulaşma imkânı elde edeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments