Rüyada ördek veya martı yumurtası görmek

Rüyada ördek veya martı yumurtası görmek kolaylıklarla karşılaşacağına, daha iyi şartlarda yaşama imkânına kavuşacağına, mevki edineceğine, uzun zamandır sahip olmak isteyip de bir türlü alamadıklarını rahatlıkla alma gücüne sahip olacağına, başına gelenlere takılıp kalmak, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine, hayırlı bir şekilde ilerleyen işlerin sekteye uğrayacağına, başarılı ve kazançlı çalışmalara vesile olacak bazı işlere gireceğine, kısa süre içinde dünyaevine girileceğine, hem aileye hem vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, daha sonra çok hayırlı adımlar atacağına, ailesinin de tasvip etmediği konularda direttiği için başını belaya sokacağına alamet etmektedir.

Rüyada ördek veya martı yumurtası gördüyseniz:

  • Olayları geniş bir açıdan değerlendirmeye çalışmalısınız.

Rüyada ördek veya martı yumurtası görmek sevdiği kişiyle çok uyumlu bir ilişki yaşayacağına, allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine yorulur.

Rüyada martı yumurtası görmek kişinin kudret ve itibar sahibi olacağına, kalabalık günler geçirileceğine yorulur.

Rüyada martı ve deniz görmek onlardan ayrı kaldığı zamanlarda çektiği acıların da unutulacağına, dikkatsiz davranışlar yüzünden sevilen bir kimseyi incitecek olan rüya sahibinin sonradan pişman olacağı bir duruma kendisini sürükleyeceğine delalet eder.

Rüyada martı görmek sevinçli haberler alınacağına, gidilen yolda büyük başarılar kazanılacağına, ele geçen kazancın allah yolunda fakir fukaraya yardım için harcanacağına, yakın akrabalardan birinin eğitiminin üstleneceğine, ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada beyaz martılar görmek melanetin, uğursuzluğun, kısmetsizliğin ve şanssızlığın uzaklaşacağına, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine alamet eder.

Rüyada siyah martı görmek kendisinin başarılarını duymuş olan bir kişi sayesinde çok büyük paralar kazanacağına, herkese yardım etmek suretiyle bolca dua alınacağına delalettir.

Rüyada uçan martı görmek sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, aile büyükleri ile ve yakın çevre ile paylaşılacağına ve onlara ilan edileceğine işarettir.

Rüyada martı yakalamak imreneceği ve adından övgü dolu sözlerle bahsedeceği kimse haline geleceğine, kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments