Rüyada terlik veya ayakkabı görmek

Rüyada terlik veya ayakkabı görmek bugüne kadar aldığı aile desteğinden mahrum kalacağına, çok hayırlı kişiler ile çeşitli ortaklıklar kurup çok zengin olunacağına, uğursuzlukların yakasından düşmeyeceğine, sağlığının da bozulacağına, kendisini kalıcı mutluluğa, başarıya ve kazanca götürecek fırsatlar yakalamak için uğraşacağına, dinde bilginleşeceğine, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine böylece amaçlarına nail olacağına, onun için çok kıymetli olacak ve belki de hayati önem taşıyacak bir konuda kolay kolay kimsenin yapmayacağı bir şey yapacağına, insanların iyiliği, doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine, kendini insanlara yardım etmeye adayacağına yorulur.

Rüyada terlik veya ayakkabı gördüyseniz:

  • Karlı alışverişler söz konusu olabilir.

Rüyada terlik veya ayakkabı görmek kişinin kazancının düşmesiyle birlikte maddi gücünün de azalacağına ve alışkın olduğu yüksek yaşam standartlarının düşeceğine, saydığı ve tanıdığı biri olacağına delalet eder.

Rüyada vişne veya kiraz görmek kazancının ve zenginliğinin artacağına, muradın gerçekleşeceğine, uzun bir seyahate çıkılacağına yorulmaktadır.

Rüyada serçe öldürmek veya elinizde öldüğünü görmek maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine ancak bu durumlar karşısında yılmayıp azim ve sabır göstererek zorlukların üstesinden geleceğine ve başarılı olacağına, hedefine ve amacına giden yolda bir an bile vazgeçmeden, yılmadan, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine sonunda da mutlaka emeline nail olacağına alamet etmektedir.

Rüyada inek veya dana görmek istediklerini rahatlıkla elde edeceğine gerek işinden gerekse ailesinden yana çok şanslı olacağına, mutluluğunun zedeleneceğine tabir olunur.

Rüyada ördek veya martı yumurtası görmek tartışmalı durumlara düşüleceğine, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, birikimlerine büyük zarar  geleceğine yorulur.

Rüyada su veya deniz görmek hastalıklarını yeneceğine, borçlarını ödeyeceğine, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına, parasal olarak çok büyük destek vereceğine yorulur.

Rüyada kartal veya şahin görmek sıkıntı ve sorunların başgöstermeye başladığına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına, bazı sorunların başgöstereceğine yorulur.

Rüyada koyun veya kuzu görmek birçok kişinin dikkatini çekeceğine ve bu sayede birbiri üstüne iş teklifi alacağına, şirketlerinin sayısının çoğalacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments