Rüyada eşinin bacağının kesildiğini görmek

Rüyada eşinin bacağının kesildiğini görmek maddi anlamda üstünlük ve ayrıcalık elde edeceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine, böylece daha büyük adımlar atılacağına, ani ve beklenmedik güzellikler olacağına, kişinin düzeninin oturacağına ve işlerinin bundan sonra kendisinin istediği yönde ilerleyeceğine, geçim derdi yaşayacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine, tevekküle ve kişinin her durumda bir hayır arayacağına, geçim sıkıntısının biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada eşinin bacağının kesildiğini gördüyseniz:

  • Romantik bir randevu ya da görüşme hayata iyimser bakmanızı sağlayabilir.

Rüyada eşinin bacağının kesildiğini görmek isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine, neşesini ve moralini kaybedeceğine, mutsuz olacağına, yaşanabilecek kazaların bertaraf edileceğine, daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşının bacağının kesildiğini görmek her ne kadar çabalasa, elinden geleni yapsa da pek çok zorlukla karşılaşıp, göğüs germek zorunda kalınacağına, rüya sahibinin elinin darlaşacağına tabir olunur.

Rüyada bacaklarının kesildiğini görmek musibetli ve melanetli olaylar yaşayacağına, muradın gerçekleşeceğine delalettir.

Rüyada birinin bacaklarının kesildiğini görmek istediği her şeyi kolayca alabileceğine, kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine ve ailesini en iyi şekilde geçindirmeyi başaracağına, onları gerçekleştirmek için her türlü fırsatı kullanacağına alamet etmektedir.

Rüyada bacağı kesilmek borcu olan kişiler için kolayca borcunu ödeyebileceğine, bir sebeple kendisine sıkıntı veren durumlardan kurtulması ve rahat hareket edebilmesi için bazı atılımlarda bulunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bacağının kesileceğini görmek keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, kişinin allah’ın izniyle kötü kimselerin de şerrinden korunacağına tabir olunur.

Rüyada bacaklarını kesildiğini görmek elinde bulunan işlerde sorunlar yaşayacağına, işi en doğru şekilde yönetmeyi başaracağına delalettir.

Rüyada insanın bacağının kesildiğini görmek yüzünün de güleceğine, beklemediğiniz bir yerden elinize geçecek paraya işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments