Rüyada insanın bacağının kesildiğini görmek

Rüyada insanın bacağının kesildiğini görmek sorunların kısa süre içinde biteceğine, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, ekonomik durumun iyiye gitmesi ile düze çıkılacağına, sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine, iş dünyasında nam sahibi olunacağına, kendisini kıskanan ve çalışmalarında sürekli köstek olmaya çalışan kişiden kurtulup yoluna devam edeceğine, onlara umut bağlayacağına fakat işlerinin istediği yönde ilerleme göstermeyeceğine, bolluk ve bereket göreceğine, kendisini yıpratacak ve erken yaşta yaşlandıracak hiçbir sorunun olmayacağına alamet eder.

Rüyada insanın bacağının kesildiğini gördüyseniz:

  • Halen sizin isteğiniz dahilindeyken veya hazırlıksız yakalanmamak için işinizle ilgili genişleme planları yapmalısınız.

Rüyada insanın bacağının kesildiğini görmek çekilen bir çilenin maddi olarak büyük bir zarar verdikten sonra sona ereceğine, daha çok kazanmaya başlayacağına, çok büyük bir rahatlığa ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının bacaklarının kesildiğini görmek kişinin madden ve manevi olarak mutlu ve hane halkıyla beraber huzurlu bir hayat süreceğine, itibarda meydana gelecek değişikliğe inanılır.

Rüyada birinin bacaklarının kesildiğini görmek çok zor dönemleri rahat bir şekilde yöneteceğine, bir sebeple aile hayatını ve iş hayatını aksatacağına yorulur.

Rüyada bacağının kesildiğini görmek yaptığı hataları düzelteceğine, çok büyük kazanımlar elde edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada bacağın kesildiğini görmek işin kısa bir süre düzgün bir şekilde ilerlemesinin ardından bazı sorunlardan ötürü günden güne kötüye gideceğine, bekarlar için de kalabalık bir ailesi olan kişi ile evlilik gerçekleştirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada bacağının kesilmesini görmek rızıksız kalacağına, borç batağına düşeceğine, daha önce hiç tadına varmadığı lezzetleri keşfedeceğine delalettir.

Rüyada kardeşinin bacağının kesildiğini görmek imkânlarının çoğalacağına, ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine ve yaşanan durumların büyük acılara sebep olacağına yorulur.

Rüyada arkadaşının bacağının kesildiğini görmek evindeki huzurunun yerine geleceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde zarar edebileceği bir işe girse bile bu durumu kazanca çevireceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments